Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

FW: ''ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΜΚΟ''...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Friday, October 25, 2013 11:41 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ''ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΜΚΟ''...

 

Ερώτηση προς τους υπουργούς Δημόσιας Τάξης και Υγείας για την «προκλητική, αναίτια και σκανδαλώδη» έφοδο της Αστυνομίας σε Κοινωνικό Ιατρείο και  γραφεία ανθρωπιστικής οργάνωσης κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης...

Όπως καταγγέλλει ο βουλευτής, «στις 24/10/2013, η Δίωξη Ναρκωτικών της Αστυνομίας πραγματοποίησε έφοδο στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και αργότερα στα γραφεία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ‘Γιατροί του Κόσμου’». Οι έφοδοι αυτές, συνεχίζει ο βουλευτής, έγιναν σύμφωνα με την Αστυνομία μετά από καταγγελίες για «διακίνηση ναρκωτικών ουσιών».
«Οι έρευνες, όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, δεν είχαν κανένα εύρημα. Είναι γνωστό πως αμφότερες οι κοινωνικές δομές που στοχοποιήθηκαν, είναι καταξιωμένες και αφοσιωμένες στο σημαντικό ανθρωπιστικό τους έργο», υπογραμμίζει ο κ. Παπαδημούλης, εκφράζοντας την απορία του για τη «στοχοποίηση» κοινωνικών πρωτοβουλίες για την ανακούφιση «των πολλαπλασιαζόμενων θυμάτων των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί τέλος από τους δύο υπουργούς να διευκρινίσουν με τίνος απόφαση και εντολή πραγματοποιήθηκαν οι έφοδοι καθώς και εάν «με δεδομένο το (απόλυτα αναμενόμενο άλλωστε) φιάσκο της επιχείρησης, θα αναζητηθούν ευθύνες προς κάθε κατεύθυνση για την αναίτια και προκλητική αυτή ενέργεια».
Πηγή : naftemporiki.gr


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου