Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

FW: KATAΣΧΕΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Friday, October 25, 2013 7:22 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: KATAΣΧΕΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ...

 

Τεράστια ποσότητα λαθραίων τσιγάρων κατέσχεσαν υπάλληλοι του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ ΠΔ Αττικής.
Συγκεκριμένα, μετά τον...
εντοπισμό δύο υπόπτων εμπορευματοκιβωτίων προερχόμενων από τη Σιγκαπούρη και τη Μαλαισία, τα οποία έφτασαν στις 23 και τις 26 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, στο λιμάνι του Πειραιά, σε έρευνα που διενεργήθηκε σε συνεργασία με υπαλλήλους του Ε΄ Τελωνείου Πειραιά και λιμενικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών & Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 999.000 πακέτα (19.980.000 τεμάχια) τσιγάρων μάρκας Royal Blue.
Ως νόμιμο φορτίο είχε δηλωθεί ότι περιείχαν πλαστικά είδη.
Οι διαφυγόντες δασμοί ανέρχονται στο ποσό των 3.346.915,44 ευρώ, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι εμφανίζονταν ως παραλήπτες, ανύπαρκτες εταιρείες στις περιοχές Φαλήρου και Αμαρουσίου.
Και στο Ηράκλειο της Κρήτης αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν 28χρονο Πακιστανό, που είχε στην κατοχή του 3.200 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν επτά κούτες τσιγάρα των δέκα πακέτων, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από τον νόμο, ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Ακολούθησε έρευνα, στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, άλλες 313 κούτες των 10 πακέτων, τα οποία επίσης δεν έφεραν, την ειδική από τον νόμο ταινία φόρου κατανάλωσης.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου