Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

FW: ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ TWEETS...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Wednesday, October 23, 2013 11:28 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ TWEETS...

 

Ανώτερος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου απολύθηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι αυτός κρύβεται πίσω από έναν λογαριασμό στο Twitter, στον οποίο υπήρχαν...
προσβλητικές αναρτήσεις για άλλους αξιωματούχους του Λευκού Οίκου και του Καπιτωλίου.
Πρόκειται για τον Τζόφι Τζόζεφ, ο οποίος διετέλεσε διευθυντής του τμήματος για την μη διάδοση των πυρηνικών όπλων του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, αλλά, σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο, επί δύο χρόνια και πλέον αναρτούσε εκατοντάδες ανώνυμα, ενοχλητικά μηνύματα στο Twitter με το ιντερνετικό ψευδώνυμο @NatSecWonk.
Ο Τζόζεφ έγραφε σχόλια σχετικά με τα πολιτικά κίνητρα και της επαγγελματικές κινήσεις αξιωματούχων με τους οποίους συνεργαζόταν, περιλαμβανομένου του Μπεν Ρόουντς, του εκπροσώπου του προέδρου Ομπάμα για θέματα εθνικής ασφαλείας.
Αυτό τον μήνα έγραψε στον λογαριασμό ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον είχε ελάχιστους πολιτικούς στόχους και καμία επιτυχία στο μεσανατολικό.
Ο αξιωματούχος του Λευκού Οίκου, που απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε στην ιστοσελίδα Politico ότι μετάνιωσε για την πράξη του.
«Κάτι που ξεκίνησε ως μία σκόπιμη παρωδία της κουλτούρας της Ουάσινγκτον εξελίχθηκε συν τω χρόνω σε μία σειρά από ανάρμοστα και κακόβουλα σχόλια. Φέρω την απόλυτη ευθύνη γι' αυτή την υπόθεση και ειλικρινά ζητώ συγγνώμη σε όποιον προσέβαλα», ανέφερε.
Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου