Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

FW: ''ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΝΕΑ ΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ''...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Wednesday, October 23, 2013 10:37 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ''ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΝΕΑ ΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ''...

 

Είμαστε συνεπείς, θα τηρήσουμε και θα σεβαστούμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στους εταίρους, αλλά δεν μπορούμε να αποδεχτούμε νέα βάρη ...
για τον ελληνικό λαό, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών της Σλοβακίας, Μ. Lajcak.
Ερωτώμενος για την Προγραμματική Συμφωνία με τον Πρωθυπουργό, είπε ότι αποτελεί και το πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με την τρόικα και τους θεσμικούς μας εταίρους.
Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι τώρα το στοίχημα είναι οι διαρθρωτικές αλλαγές, η πραγματική οικονομία, οι επενδύσεις, η ανάπτυξη, η απασχόληση και η αποκατάσταση αδικιών.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι η προγραμματική συμφωνία δεν είναι μια συμφωνία ανάμεσα στα δύο κόμματα, αλλά ανάμεσα στην κυβέρνηση και την ελληνική κοινωνία. «Η Προγραμματική Συμφωνία είναι μια πρόσκληση σε όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις να συμπράξουν, να συστρατευθούν, να βοηθήσουν» είπε χαρακτηριστικά.
«Είναι μια Προγραμματική Συμφωνία που πρέπει να κάνουμε όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες για να βγούμε οριστικά από την κρίση. Και είναι κρίμα, είναι ιστορικά άδικο, υποτιμά τις θυσίες και τους αγώνες του ελληνικού λαού, το γεγονός ότι δεν έχουμε ένα ελάχιστο πλαίσιο εθνικής συναίνεσης» πρόσθεσε.
Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι το πλαίσιο αυτό πρέπει να διαμορφωθεί γιατί είναι κοινή η μοίρα του τόπου. «Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι, προστατεύοντας τις πιο αδύναμες κοινωνικές δυνάμεις και διασφαλίζοντας την κοινωνική και εθνική συνοχή, να ξεπεράσουμε οριστικά την κρίση και να ξαναγίνουμε ένα ισότιμο θεσμικά, μέλος της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το αξίζει η χώρα μας, το αξίζει η ελληνική κοινωνία, το αξίζει κάθε ελληνική οικογένεια» δήλωσε.
Πηγή : naftemporiki.gr


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου