Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

FW: ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΘ ΑΠΟ ΤΗΝ ICAP...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Thursday, October 24, 2013 9:39 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΘ ΑΠΟ ΤΗΝ ICAP...

 

Ως μία από τις επιχειρήσεις που αποτελούν τους «true leaders» της ελληνικής αγοράς βράβευσε ο όμιλος ICAP, για μία ακόμη χρονιά, την ΟΛΘΑΕ. Η σχετική λίστα συμπεριλαμβάνει 43 εταιρείες και ομίλους, που προέκυψαν από τον έλεγχο των ισολογισμών 20.500 επιχειρήσεων...

Τα τέσσερα βασικά κριτήρια της επιλογής είναι τα επίπεδα EBITDA, η δανειοληπτική ικανότητα, η αυξητική τάση του προσωπικού και ο πρωταγωνιστικός ρόλος στον κλάδο τον οποίο δραστηριοποιούνται. «Στόχος της διοίκησης της εταιρείας τα τελευταία χρόνια είναι η αύξηση της οικονομικής ευρωστίας της, ώστε να ανταπεξέλθει με ευχέρεια στις προκλήσεις των καιρών της οικονομικής κρίσης», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ, Στέλιος Αγγελούδης.
Όπως σημείωσε, «μέσω της οικονομικής δυναμικής η ΟΛΘ ΑΕ έχει την ευχέρεια να πραγματοποιεί επενδύσεις και να εκσυγχρονίζει διαρκώς τη λειτουργία της επ’ ωφελεία των επιχειρήσεων της περιοχής και των χρηστών του λιμένος. Με αυτό το πνεύμα συνεχίζουμε, αφού οι δυνατότητες του λιμανιού της Θεσσαλονίκης δεν έχουν ακόμη εξαντληθεί».
 


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου