Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

FW: ''KAΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ 2014''...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Friday, October 25, 2013 9:14 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ''KAΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ 2014''...

 

Καλά είναι τα μηνύματα που ήδη υπάρχουν για τον τουρισμό το 2014, όπως είπε η αρμόδια υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Καρόλο Παπούλια...

«Το 2013 ήταν μία πάρα πολύ καλή χρονιά, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι βάλαμε τις βάσεις για να έχουμε καλές χρονιές για τον τουρισμό από εδώ και πέρα συνεχώς βελτιωμένες ... όμως δεν επαναπαυόμαστε στην επιτυχία που είχαμε φέτος, πιστεύουμε ότι ο τουρισμός είναι εθνική υπόθεση» σημείωσε, μεταξύ άλλων, η κ. Κεφαλογιάννη, κατά τη συνομιλία που είχε με τον κ. Παπούλια.
Ειδικότερα, αναφερόμενη στα κέρδη του φετινού καλοκαιριού, είπε πως στηρίχθηκαν τα εισοδήματα σε τοπικές οικονομίες και τοπικές κοινωνίες. «Και αυτό είναι ένα πολύ βασικό θέμα, γιατί φέτος δεν είπαμε απλώς ότι είχαμε πάρα πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών, είχαμε και αυξημένα έσοδα από τον τουρισμό, αυξήθηκε η μέση κατά κεφαλή δαπάνη» πρόσθεσε.
Όπως είπε η υπουργός Τουρισμού, αυτό δείχνει ότι «βελτιωνόμαστε και στα ποιοτικά στοιχεία και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να προσπαθήσουμε να το βελτιώνουμε συνεχώς, διότι η Ελλάδα είναι ένας προορισμός για όλη τη διάρκεια του χρόνου, δεν είναι μόνο το καλοκαίρι, για τον ήλιο και τη θάλασσα».
Ανέφερε ακόμη πως η σύνδεση που μπορούμε να έχουμε μεταξύ του τουρισμού και του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι που θέλουμε να προβάλουμε και γι’αυτό «δεν σταματάμε την προβολή της χώρας, σε όλη τη διάρκεια του έτους συνεχίζουμε τις προσπάθειες να προβάλουμε την Ελλάδα σαν ένα προορισμό που μπορεί να βρει κανείς διαφορετικά πράγματα, σε διαφορετικές περιοχές, όλο τον χρόνο».
Πηγή : naftemporiki.gr


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου