Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

FW: ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑ- ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Friday, October 25, 2013 11:12 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑ- ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

 

Η κόντρα μεταξύ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του υπουργού Υγείας ξέφυγε από το πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης και πέρασε σε προσωπικό επίπεδο με βαρύτατους χαρακτηρισμούς...
εκατέρωθεν.
Όλα ξεκίνησαν από μια αναφορά που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη επαγγελματική σχέση που διατηρούσε ο υπουργός με το χώρο του βιβλίου και των τηλεπωλήσεων. Μάλιστα ο κ. Τσίπρας άφησε να εννοηθεί ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης πηγαίνει κρυφά και μαγνητοσκοπεί εκπομπές τηλεπωλήσεων στις οποίες στην συνέχεια βάζει το σήμα «Ε» της επανάληψης.

Πιο συγκεκριμένα, από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως τα σημαντικά προβλήματα «δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται με ύφος χιλίων καρδιναλίων και με αστεϊσμούς από ανθρώπους που στον ελεύθερό τους χρόνο πηγαίνουν κρυφά στα τηλεοπτικά στούντιο για να κάνουν γυρίσματα τηλεπωλήσεων βιβλίων, τα οποία τα παρουσιάζουν σε κανάλια με το "Ε", δήθεν ότι είναι επανάληψη, ενώ έχουν υπουργικούς θώκους».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης όπως ήταν αναμενόμενο, σήκωσε το γάντι και απάντησε σε έντονο ύφος λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πειράχτηκε επειδή δεν είχε τα ίδια υψηλά ποσοστά τηλεθέασης με τον ίδιο σε συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή.
Στη συνέχεια ανέφερε ότι θλίβεται «με την κατάντια» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του πρότεινε να βγάλει τα πρώτα του λεφτά με ιδρώτα στη ζωή του πουλώντας ένα βράδυ βιβλία σε συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι του λείπει η προηγούμενη δουλειά του, «οι εκπομπές μου», όπως είπε χαρακτηριστικά, στις οποίες δεν μπορεί ακόμη να επιστρέψει... «Θα επιστρέψω στην εργασία μου, όταν ολοκληρωθούν τα καθήκοντά μου ως υπουργού», είπε.
Κατέληξε λέγοντας: «Το ύφος της κριτικής και η εμπάθεια προς το πρόσωπό μου, δείχνουν ακόμη και για τον κ. Τσίπρα, χαμηλό επίπεδο».


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου