Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

FW: DAILY MAIL : ΓΟΝΙΔΙΟ ΑΛΜΠΙΝΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Friday, October 25, 2013 11:53 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: DAILY MAIL : ΓΟΝΙΔΙΟ ΑΛΜΠΙΝΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ

 

Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΗΓΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΑ ΞΑΝΘΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ
Η υπόθεση της μικρής «Μαρίας» που βρέθηκε στον καταυλισμόDaily Mail αναφέρεται στους φερόμενους ως...
βιολογικούς γονείς της «Μαρίας», τη βουλγάρα Ρομά Σάσα Ρούσεβα και το σύζυγό της Ατανά Ρούσεφ, οι οποίοι έχουν συλληφθεί από την ΕΛΑΣ.
των Ρομά στα Φάρσαλα συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Η βρετανική εφημερίδα
«Γονίδιο αλμπίνο στην οικογένεια της Μαρίας»
Το ζευγάρι δήλωσε τη γέννηση ενός παιδιού πέντε χρόνια πριν σε νοσοκομείο που απέχει μία ώρα από τον καταυλισμό, όπου βρέθηκε στις 16 οκτωβρίου το κοριτσάκι.
Φωτογραφίες από το βουλγαρικό χωριό δείχνει τη φερόμενη ως βιολογική οικογένεια της Μαρίας να διαμένει σε παρόμοιο καταυλισμό και να έχει κι άλλα παιδιά, που φέρουν όμοια χαρακτηριστικά με της Μαρίας, όπως γαλάζια μάτια και ξανθά μαλλιά.
Δύο από αυτά πιστεύεται ότι είναι αλμπίνο. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα «ο Ατανά Ρούσεφ, έχει ένα γονίδιο αλμπίνου στην οικογένεια του, το οποίο μπορεί να ευθύνεται για τα ξανθά μαλλιά της Μαρίας και την λευκή της επιδερμίδα, αλλά και 5 άλλων παιδιών της οικογένειας που είναι επίσης ξανθά και της μοιάζουν αρκετά».
Η βρετανική εφημερίδα είδε αντίγραφο πιστοποιητικού γέννησης, το οποίο έλεγε ότι η Ρούσεβα γέννησε ένα κοριτσάκι στις 31 Ιανουαρίου 2009 στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Το έγγραφο αυτό δεν δίνει όνομα παιδιού- το οποίο δεν έχει βαπτιστεί ακόμη- αλλά η ημερομηνία γέννησης ταιριάζει με αυτή που έδωσαν οι προφυλακισμένοι Σαλής και Δημοπούλου, το ζευγάρι που είχε στον καταυλισμό τη μικρή «Μαρία».
Η Ρούσεβα τώρα περιμένει τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA προκειμένου να διαπιστωθεί αν το ξανθό κορίτσι είναι το παιδί της.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου