Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

FW: 1.700 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Thursday, October 24, 2013 10:44 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: 1.700 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ

 

Οι διοικητικοί υπάλληλοι των έξι πανεπιστημίων, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, εγγράφησαν στην πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να γίνει η αξιολόγηση των προσόντων τους και να προχωρήσει το μέτρο...
της διαθεσιμότητας. Μετά τη σιωπηρή παράταση που δόθηκε μέχρι τις 8 το βράδυ της Τρίτης, ανακοινώθηκαν ότι απεγράφησαν 1.700 από τους συνολικά 1.968 υπαλλήλους.
Απογράφησαν 1.700 διοικητικοί των έξι πανεπιστημίων
Η προθεσμία για να απογραφούν στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου έληγε κανονικά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ωστόσο το υπουργείο έδωσε παράταση επισήμως δύο φορές μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης και ακολούθως, δόθηκε άλλη μια άτυπη παράταση μέχρι τις 8 το βράδυ.
Η ατομική απογραφή των διοικητικών υπαλλήλων επιλέχθηκε ως λύση μετά την άρνηση των έξι από τα οκτώ ιδρύματα που υπάγονται στο μέτρο της διαθεσιμότητας να στείλουν τους καταλόγους με τα στοιχεία των υπαλλήλων τους στο ΑΣΕΠ ώστε να προχωρήσει η διαδικασία.
Σύμφωνα με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου, για τους 268 υπαλλήλους που δεν απογράφηκαν θα επιληφθούν τα πειθαρχικά συμβούλια των ιδρυμάτων τους.
Σημειώνεται ότι με τροπολογία που ψηφίστηκε την Τρίτη στη Βουλή, όσοι υπάλληλοι δεν απογράφονται, τίθενται αυτομάτως σε αργία.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου