Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

FW: ''AΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ''...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Wednesday, October 16, 2013 4:24 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ''AΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ''...

 

Για απροκάλυπτο και ωμό εκβιασμό των υπαλλήλων στα ΑΕΙ κατηγόρησε την κυβέρνηση η τομεάρχης δημόσιας διοίκησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σε δήλωσή της σχετικά με τη διαθεσιμότητα στα ΑΕΙ...

Η συγκυβέρνηση προσπαθεί να μεγαλώσει τη λίστα των απολυμένων από τον δημόσιο τομέα, για την οποία η τρόικα πιέζει ασφυκτικά, σύμφωνα με την κ. Χρυσοβελώνη.
«Η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα που καλούνται από σήμερα να συμπληρώσουν οι διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων αποτελεί την απόλυτη απαξίωση του ιερού δικαιώματος στην εργασία» κατέληξε.
Σε λειτουργία είναι από το πρωί η
ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, όπου οι διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της διαθεσιμότητας.
Η διαδικασία αφορά τους εργαζόμενους των πανεπιστημίων, τα οποία δεν έχουν αποστείλει στο ΑΣΕΠ τους καταλόγους με τα στοιχεία των υπαλλήλων τους.
Σύμφωνα με σχετική ρύθμιση, οι υπάλληλοι έχουν περιθώριο πέντε ημερών – μέχρι τη Δευτέρα - προκειμένου να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και τα προσόντα τους, ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Προσωπικού Ανώτατης Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας.
Όσοι υπάλληλοι δεν πειθαρχήσουν θα τεθούν αυτομάτως σε αργία.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου