Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

FW: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4,8 ΕΚ. ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Sunday, August 18, 2013 5:42 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4,8 ΕΚ. ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

 


Πάνω από 4,8 εκατ. δηλώσεις έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα και στο υπουργείο Οικονομικών εκτιμούν πως ο υπολειπόμενος αριθμός (περί τις 700.000 δηλώσεις) μπορεί να μπει στο ηλεκτρονικό σύστημα Taxis μέχρι το τέλος...
του μήνα, γι΄ αυτό και λένε «όχι» στην παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας. Θα πρέπει να σημειωθεί πως από την μέχρι τώρα διαδικασία εκκαθάρισης προκύπτει ότι σχεδόν το ένα στα δύο εκκαθαριστικά (48%) είναι χρεωστικό με μέσο φόρο στα 1.214,5 ευρώ.
Παράλληλα απεστάλη η παρτίδα εκκαθαριστικών του ΦΑΠ για το 2012 σε 482.201 ιδιοκτήτες ακινήτων. Ο μέσος φόρος ανέρχεται στα 1015 ευρώ. Πιο αναλυτικά χθες το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε πως δεν παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα στην υποβολή και ο υπολειπόμενος αριθμός δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος εκτιμάται πως μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 30 Αυγούστου.
Μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί 4,8 εκατ. δηλώσεις, δηλαδή έχει ξεπεραστεί πάνω από 11% ο περσινός αριθμός υποβολών για την ίδια ημερομηνία. «Συνεπώς, δεν πρόκειται να δοθεί παράταση στις υποβολές πέρα από τις 30 του μήνα» προστίθεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.
Πηγή : imerisia.gr


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου