Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

FW: ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ (ΚΑΙ) Ο Γ. ΤΣΑΛΙΚΗΣ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Sunday, August 18, 2013 7:59 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ (ΚΑΙ) Ο Γ. ΤΣΑΛΙΚΗΣ

 


Εφοδος του ΣΔΟΕ και στον Γιώργο Τσαλίκη στην Ξάνθη. Ο καλλιτέχνης δέχτηκε επίσκεψη κλιμακίου του ΣΔΟΕ στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε και ενοχλήθηκε όταν του ζητήθηκε διασταύρωση των στοιχείων του...
ιδιωτικού συμφωνητικού που είχε συνάψει με τον ιδιοκτήτη club για μία εμφάνισή του την Τετάρτη το βράδυ.
Το ΣΔΟΕ βρέθηκε στο club και έκανε έλεγχο στο κατάστημα, διαπιστώνοντας μικροπαραβάσεις, αναζητώντας ωστόσο τον Γ. Τσαλίκη, δεν τον βρήκε εκεί, καθώς είχε αποχωρήσει αμέσως μετά το τέλος της εμφάνισής του.
Στελέχη του ΣΔΟΕ πήγαν το πρωί της Πέμπτης στο ξενοδοχείο όπου διέμενε και βρήκαν την οικογένειά του στην αίθουσα του πρωινού, ο τραγουδιστής όμως κοιμόταν και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, όταν τον ξύπνησαν και του ζήτησαν κάποια στοιχεία. Μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις και αφού επί μία ώρα ο Γ. Τσαλίκης απαντούσε στις ερωτήσεις τους, οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ αποχώρησαν.
Ερευνα
Οπως έγινε γνωστό, η υπόθεση θα ερευνηθεί και θα διασταυρωθούν τα στοιχεία που προσκόμισε ο επιχειρηματίας με τις απαντήσεις του καλλιτέχνη. Το ΣΔΟΕ εντείνει τους ελέγχους του εν όψει του Σαββατοκύριακου και συνεργεία του θα βρίσκονται σε όλες τις τουριστικές περιοχές, όπου δίνονται συναυλίες, αλλά και σε καταστήματα που συγκεντρώνουν πολύ κόσμο.
Στόχος των ελέγχων είναι να παταχθεί η φοροδιαφυγή και επιχειρηματίες και καλλιτέχνες να εφαρμόζουν τους νόμους και να αποδίδουν στο κράτος τους φόρους που αναλογούν.
Την ίδια ώρα συνεχίζεται η εξόρμηση της Αστυνομίας στη Χαλκιδική, όπου το τελευταίο Σαββατοκύριακο ελέγχθηκαν δεκάδες επιχειρήσεις, 282 άτομα, 157 οχήματα και διαπιστώθηκαν 52 παραβάσεις, ενώ συνελήφθησαν 7 άτομα.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου