Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

FW: ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ ΩΣ..... ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ (! )ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Sunday, August 18, 2013 7:46 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ ΩΣ..... ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ (! )ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 

Έριξαν «μαύρο» στην ΕΡΤ, προφασιζόμενοι ότι θα καθαρίσουν την «Κόπρο του Αυγείου». Τώρα στελεχώνουν τον μεταβατικό φορέα τη Δημόσια Τηλεόραση (για τους. φίλους απλά ΔΤ) με τους ίδιους ανθρώπους που κατείχαν τις θέσεις κλειδιά όλα αυτά τα...
χρόνια! Τα ίδια στελέχη που τα κόμματα είχαν επιλέξει και, ακολουθώντας -προφανώς- τις κυβερνητικές εντολές, συμμετείχαν στη διαμόρφωση του χαρακτήρα της ΕΡΤ.

Ενδεικτικά ένα από τα κατάδικά τους παιδιά!

Βασίλης Αλεξόπουλος: Ο διευθυντής Αρχείου της ΕΡΤ, έδειξε από την πρώτη στιγμή μετά το «μαύρο» ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τομέα ευθύνης του. Σε κάθε ευκαιρία έσπευδε να διευκρινίσει ότι «εγώ δεν ανακατεύομαι με τα πολιτικά» (μην του μείνει και καμιά. ρετσινιά!), αλλά ότι έκανε βάρδιες για να είναι βέβαιος πως καμία απώλεια δεν θα σημειωθεί στο υπ’ ευθύνη του υλικό. Όταν έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες πως βρίσκεται μεταξύ αυτών που απαρτίζουν τη βασική ομάδα του μεταβατικού φορέα, κάποιοι συνδύασαν το «ιδιαίτερο»ενδιαφέρον του για το αρχείο, με την τεράστια ανάγκη της ΔΤ για υλικό με το οποίο θα γεμίζει το πρόγραμμά της. Οι πιο καχύποπτοι θυμήθηκαν και το ραντεβού του με τον κ. Καψή (το είχε αποκαλύψει ο τελευταίος από το βήμα της Βουλής) με επίσημο αντικείμενο να καθησυχαστεί ο υφυπουργός ότι το ΑΡΧΕΙΟ είναι καλά!! Ο προερχόμενος από τη ΔΗΑΝΑ του Κωστή Στεφανόπουλου, Βασίλης Αλεξόπουλος, είναι κουμπάρος με τον πρώην πρόεδρο της ΕΡΤ κ. Παναγιώτη Παναγιώτου, αλλά και με τον Μενέλαο Δασκαλάκη της ΝΔ, ο οποίος διετέλεσε μεταξύ άλλων Γενικός Διευθυντής της ΝΔ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ, επικεφαλής της Πολιτικής Ακαδημίας του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», ενώ είναι Γενικός Γραμματέας στο υπουργείο Ανάπτυξης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο κύριος Αλεξόπουλος προσελήφθη στο μεταβατικό φορέα της ΔΤ ως. Ελεύθερος Ρεπόρτερ στις ειδήσεις, παρότι δεν έχει καμία εμπειρία, κοινώς δεν έχει κάνει ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΟΣ είδους ρεπορτάζ, σύμφωνα με μαρτυρίες πρώην συναδέλφων του! Βέβαια σύμφωνα με την προκήρυξη απαραίτητη προϋπόθεση για πρόσληψη στον μεταβατικό φορέα ήταν να έχεις εμπειρία στο αντικείμενο για το οποίο υποβάλεις αίτηση. Δημοσιογράφοι με χρόνια προϋπηρεσία στο ελεύθερο ρεπορτάζ απορρίφθηκαν και ο κ. Αλεξόπουλος, ο κουμπάρος του Μενέλαου Δασκαλάκη, με ΜΗΔΕΝ προϋπηρεσία στο αντικείμενο, προσελήφθη!

Όλοι οι συνάδελφοι στο ελεύθερο πάντως περιμένουν να τον δουν με ανυπομονησία να μεταδίδει το πρώτο του ρεπορτάζ από τις ειδήσεις της ΔΤ. Εκτός κι αν εκεί τον έβαλαν για ξεκάρφωμα. Εκτός αν υπάρχει δόλος. Εκτός αν τον τοποθέτησαν εκεί για να μην φαίνεται στην προκήρυξη ότι παίρνει απευθείας τη θέση του διευθυντή του αρχείου και αμέσως μετά τον τοποθετήσουν. Ούτως ή άλλως η τσίπα πια έχει χαθεί. Όλα τα κάνουν απροκάλυπτα. Σ αυτό θα σταματήσουν; Πάντως η ιστορία θα το δείξει. Για να δούμε, ο κύριος Αλεξόπουλος θα δουλεύει στη ΔΤ στο ελεύθερο ρεπορτάζ, όπως προσελήφθη, ή ο κουμπάρος του (βλέπε ΝΔ) για άλλη μια φορά θα τον «τοποθετήσει» στη θέση του διευθυντή του Αρχείου παρανόμως, γιατί σύμφωνα με την προκήρυξη και την πρόσληψή του στη ΔΤ, πια, δεν έχει καμία σχέση με το Αρχείο.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου