Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

FW: ΨΑΧΝΕΙ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Ο... ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Sunday, August 18, 2013 7:32 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΨΑΧΝΕΙ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Ο... ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ

 

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας

Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ

Αγαπητό Fimotro,

Μία κίνηση άξια συγχαρητηρίων η κίνηση του υπ.Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη να ψάχνει νέο κτίριο για την μεταστέγαση του υπ.Εσωτερικώντο οποίο κοστίζει...
σήμερα 1.5 εκατ. ευρώ!!! 
Έτσι σε διαδικασία... κινητικότητας μπαίνει ολόκληρο το υπουργείο Εσωτερικών, καθώς, η ηγεσία και ο Γιάννης Μιχελάκης αναζητούν κατάλληλο κτίριο για να μεταφερθούν οι υπηρεσίες από εκείνο της πλατείας Κλαυθμώνος.
Ο λόγος δεν είναι το γεγονός ότι το Εσωτερικών θα γίνει στόχος διαμαρτυριών και διαδηλώσεων τους επόμενους μήνες, αλλά το αβάσταχτο ενοίκιο του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που πληρώνει στην πλατεία Κλαυθμώνος.


Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα δημοσιογραφικά:



Ο κ. Μιχελάκης ψάχνει τρόπους να απαλλαγεί από το ενοίκιο του κεντρικού κτιρίου αλλά και των υπολοίπων διάσπαρτων υπηρεσιών του και στοχεύει να μετακομίσει σε ένα από τα κτίρια που αποτελούν περιουσία του Δημοσίου, όποτε θα είναι και δωρεάν.

 

Προς το παρών προκρίνονται δύο κτίρια το ένα στο κέντρο της Αθήνας και το άλλο στη Νέα Ιωνία, ωστόσο, ο υπουργός, παρά το ότι βιάζεται να μετακομίσει πριν... το τέλος του χρόνου, δεν θα παραλείψει τις διαβουλεύσεις με τους... εργαζομένους για να επιλέξουν από κοινού το κτίριο.

 

Παράδειγμα προς μίμηση πρέπει να αποτελέσει η κίνηση του Γιάννη Μιχελάκη...

Σας ευχαριστώ...


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου