Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

FW: ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΖΕΣΤΗ!

 

 

Feed: 1
Posted on: Wednesday, July 25, 2012 4:36 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΖΕΣΤΗ!

 

Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
πιο πολύ φαίνεται να επηρεάζει την Κυβέρνηση Σαμαρά το ότι ανέλαβε τα ηνία τού τόπου κατακαλόκαιρο εν μέσω καύσωνα κι όχι το ότι βρισκόμαστε εν μέσω κατάρρευσης τής χώρας.Γιατί (και) από μερικά δείγματα γραφής της, των...
τελευταίων μόνο 24 ωρών, φαίνεται να τους έχει χτυπήσει εκεί στο Μαξίμου, η ζέστη κατακέφαλα! Πρώτον διορίζουν πρόεδρο των αποκρατικοποιήσεων τον αποτυχημένο πρώην επικεφαλής τής ΔΕΗ, Τάκη Αθανασόπουλο, τον άνθρωπο πού καθόταν ακίνητος κι έβλεπε το Φωτόπουλο να τού κουνάει το δάχτυλο. Ύστερα εξαναγκάζουν σε (αχρείαστη αυτήν τη στιγμή) παραίτηση τον αρχηγό ΓΕΣ, βάζοντας εκ νέου φωτιά στο στράτευμα, που ήδη (λόγω οικονομικών δυσχερειών) βρίσκεται σε ανάφλεξη.
Και τέλος στενός συνεργάτης τού Σαμαρά, μέλος του Μαξίμου και λάτρης των ''τιτιβισμάτων'', γράφει στο twitter του «Έχει καταντήσει αηδία η διαφήμιση με τον ύμνο του ΠΑΟ. Εκεί που κάθεσαι ήρεμος ξαφνικά σου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι!». Ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων εναντίον του κι εναντίον τού Πρωθυπουργού που τον κρατάει δίπλα του.
Μιλάμε ότι πρέπει να έχουν πάθει θερμοπληξία στον... εγκέφαλο οι άνθρωποι...
Ευχαριστώ


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου