Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

FW: ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...

 

 

Feed: 1
Posted on: Tuesday, July 31, 2012 8:35 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...

 

Γράφει ο Σωτήρης Μητρούσης
(από το
skitsoblog)
Χαιρετώ.
Επειδή κατα καιρούς "λιβανίζετε" τον Παππού, είναι καιρός να πούμε και το στραβό (θα μου πείτε στο MEGA δουλεύει, κρατικό κανάλι είναι, τι να...
κάνει ο άνθρωπος). Όμως και εσείς έχετε ευθύνη για τις αναρτήσεις σας. Λέτε λοιπόν σε πρόσφατο post:

"Ως την αρχή και άλλων τραπεζικών deals στον Ελληνικό τραπεζικό χώρο βλέπουν την συνεργασία Πειραιώς και Αγροτικής Τράπεζας διεθνή funds, όπως μετέφερε τις εκτιμήσεις τους πριν από λίγο ο Γ. Παππούς. Επί της ουσίας, μετά τον Αύγουστο... αναμένονται και άλλες συνεργασίες. Με την Εθνική να ενδιαφέρεται για την Εμπορική και την Eurobank για το Ταμιευτήριο. Θα έρθουν σημαντικές αλλαγές, όπως όλα δείχνουν στο Ελληνικό τραπεζικό σύστημα... "

Κατ' αρχάς μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Η Πειραιώς και η Αγροτική δεν "συνεργάζονται". Η πρώτη κατάπιε την δεύτερη. Όσον αφορά τις υπόλοιπες "συνεργασίες" έχουν ήδη αποφασιστεί κάτω από το τραπέζι και θα ανακοινωνθούν λίαν συντόμως (γι' αυτό και οι υπόλοιπες τράπεζες σφυρίζουν αδιάφορα που χαρίσανε στον Σάλα την ΑΤΕ).

Και εγώ ρωτώ (και εσάς που είστε "αγωνιστικό blog") πως γίνεται να δίνει κάποιος 95 εκατομμύρια, να παίρνει τουλάχιστον 2,5 δις σε αξία ακινήτων και έργων τέχνης (σας ενημερώνω - αν δεν το ξέρετε ήδη - ότι τα κεντρικά της ΑΤΕ υποχρεώθηκαν τον τελευταίο μήνα να κάνουν απολογισμό ΚΑΙ των έργων τέχνης που διαθέτει η τράπεζα, ενώ το ιδιόκτητο νεοκλασικό της Πανεπιστημίου έχει αποτιμηθεί περίπου 100 εκατομμύρια), να του δίνουν και άλλα 7 δις από το ταμείο στήριξης, να ανακοινώνεται η "συνεργασία" Παρασκευή απόγευμα (τέλη Ιουλίου!) και τα Μ.Μ.Ε. (με το internet μέσα στο κόλπο) να είναι στη μούγκα. Ακόμα κι εσείς που κυνηγάτε τα σκάνδαλα, κάνατε πιο συχνές αναρτήσεις για την Παπαχρίστου και τα αφρικανικά κουνούπια της από ότι για το σκάνδαλο της ΑΤΕ. Τι παίζει ρε παιδιά;

Ο σύλλογος εργαζομένων της ΑΤΕ δηλώνει ότι ΟΛΑ τα κανάλια του έχουν κλείσει την πόρτα, από τα blogs όμως περίμενα άλλη αντιμετώπιση.

Κρίμα ...
Σωτήρης Μητρούσης
από το http://skitsoblog/blogspot.gr

Υ.Γ. 1: Οι πληροφορίες μου λένε, ότι πολλά μεγαλοστελέχη και αρχισυνδικαλιστές της ΑΤΕ, έχουν αρχίσει από καιρό το γλύψιμο και το "δώσιμο" συναδέλφων τους για ένα καλύτερο - δικό τους - αύριο. Μην ξεχνούν ένα πράγμα: την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς.

Υ.Γ. 2: Η ΑΤΕ έχει (μαζί με τις θυγατρικές) περίπου 9.000 υπαλλήλους. Μεταξύ σοβαρού και αστείου είπαν να βάλουν ο καθένας από 11.000 ευρώ και να αγοράσουν οι ίδιοι την τράπεζα (θα παίρνανε και ... ρέστα). Φυσικά και με αυτό ουδείς ασχολήθηκε. Όλοι χαίρονται που "σώθηκε" η τράπεζα από τον καλό ιδιώτη.

Υ.Γ. 3: Ρίξτε κράξιμο στην omerta που κυριαρχεί για το θέμα. Έχετε αποδείξει επανειλημμένα ότι είστε blog με αρχίδια και όχι αρχίδια blog.

Υ.Γ. 4: Όπως βλέπετε το σχόλιό μου είναι ενυπόγραφο. Αν το αναρτήσετε, μην το κάνετε μεσα στη μαύρη νύχτα, καλύτερα να ξημερώσει, να το διαβάσει και κανένας.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου