Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

FW: ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Friday, June 14, 2013 10:14 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ...

 

...''ΧΤΕΝΙΖΟΥΝ'' ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...
Στο πόδι είναι η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας και οι αστυνομικοί στους γύρω νομούς για τον εντοπισμό των δύο επικίνδυνων κακοποιών, που το απόγευμα της Πέμπτης εντοπίστηκαν στην περιοχή της Δαμάστας...
Όλη νύχτα άνδρες των ΕΚΑΜ από την Αθήνα και μεγάλος αριθμός αστυνομικών από τη Φθιώτιδα, πραγματοποιούσαν ελέγχους σε κομβικά σημεία, στην ευρύτερη περιοχή της Δαμάστας, από τον κόμβο της εθνικής μέχρι και τον Μπράλο.

Στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο της αστυνομίας με θερμική κάμερα, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι δυο δραπέτες να έχουν κρυφτεί κάπου μέσα στη δασική έκταση του Ελευθεροχωρίου.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να εντοπίσουν ένα ασημί Starlet, στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα και σύμφωνα με μαρτυρία κινούταν ύποπτα στην περιοχή της Δαμάστας, ωστόσο δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

Ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους δραπέτες - Τι έγινε την Πέμπτη

Τυχεροί στάθηκαν οι ανυποψίαστοι πυροσβέστες, που έκαναν συστάσεις στους κακοποιούς για την φωτιά που είχαν ανάψει κοντά στο μοναστήρι της Δαμάστας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το βράδυ της Πέμπτης έκλεψαν ένα λευκό Nissan από τη Λιλαία. Νωρίς το απόγευμα οι κακοποιοί προσπάθησαν να ξεφορτωθούν κάποια πράγματα βάζοντας φωτιά σε περιοχή κοντά στο Μοναστήρι της Δαμάστας. Διερχόμενος οδηγός που είδε τον καπνό ενημέρωσε την Π.Υ για την πυρκαγιά.

Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα με τρεις πυροσβέστες. Ο οδηγός έμεινε στο αυτοκίνητο και οι δυο ανέβηκαν στη πλαγιά για να εντοπίσουν την εστία απ΄ όπου έβγαινε ο καπνός. Ξαφνικά οι δυο πυροσβέστες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με δυο Αλβανούς, οι οποίοι είχαν ανάψει φωτιά και έκαιγαν κάποια πράγματα.

Στους πυροσβέστες είπαν ότι την άναψαν για να ζεσταθούν, ωστόσο όταν τους ζήτησαν τα ονόματά τους αυτοί αρνήθηκαν να τα δώσουν.

Ο ένας από τους πυροσβέστες πρόσεξε ότι κάτω από τα ρούχα ο ένας είχε ένα όπλο που έμοιαζε με Καλάσνικοφ. Όταν επέστρεψαν στη βάση τους ενημέρωσαν τον διοικητή τους και στη συνέχεια την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναγνωρίσαν στις φωτογραφίες που τους έδειξαν οι αστυνομικοί , τουλάχιστον έναν από τους δραπέτες των Τρικάλων.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας σήμανε αμέσως συναγερμός. Πάνοπλοι αστυνομικοί άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή και λίγο αργότερα, περίπου 500 μέτρα από το σημείο, που είχαν ανάψει φωτιά οι κακοποιοί βρήκαν το κλεμμένο λευκό Nissan που είχαν πάρει χθες βράδυ από τη Λιλαια.

Οι δραπέτες προφανώς μόλις κατάλαβαν ότι τους αντιλήφθηκαν, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και έφυγαν με τα πόδια μέσα στη δασική έκταση στην περιοχή Δαμάστας Ελευθεροχωρίου.

Λίγο πριν τις 7:00΄ σηκώθηκε και ελικόπτερο της Ελληνικής αστυνομίας, για να βοηθήσει στον εντοπισμό, αφού μιλάμε για δύσβατη και δασική έκταση. Επίσης γνωρίζουν ότι οι κακοποιοί που ψάχνουν κατά πάσα πιθανότητα είναι οπλισμένοι σαν αστακοί και αδίστακτοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ίδιοι, μαζί με άλλους συνεργούς, τα ξημερώματα της Κυριακής είχαν κλέψει δυο αυτοκίνητα από την Πάνορμο Ερατεινής, τα οποία βρέθηκαν στον Παρνασσό.

Το ένα ήταν καμένο και στο άλλο που ανήκει στη σύζυγο πρωην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας βρήκαν μέσα Καλάσνικοφ, εκρηκτικά (ΤΝΤ) και άλλο εξοπλισμό, που δείχνει ότι ετοίμαζαν νέα επιχείρηση σε κάποια από τις φυλακές της περιοχής.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου