Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

FW: ΣΗΜΕΡΑ... Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΑΥΡΙΟ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Monday, June 24, 2013 11:32 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΣΗΜΕΡΑ... Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΑΥΡΙΟ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

 

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας

Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ

Αγαπητό Fimotro,

Ανασχηματισμός προ των πυλών....  σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς θα ανακοινώσει τον ανασχηματισμό και τα... 
ονόματα που θα απαρτίζουν την νέα κυβέρνηση ενώ αύριο... Τρίτη θα γίνει προσπάθεια για την... ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης!

Τώρα από τα λίγα πράγματα που έχουν διαρρεύσει θα τηρηθεί το ποσοστό 2 προς 1, δηλαδή δύο στελέχη της Ν.Δ. για κάθε ένα του ΠΑΣΟΚ ποσοστό αρκετά μεγάλο για το ΠΑΣΟΚ αν κρίνουμε το ποσοστό που πήρε στις πρόσφατες εκλογές πράγμα που δείχνει ότι ο... Αντώνης Σαμαράς θέλει μια ισχυρή κυβέρνηση με τοΒενιζέλο και τα στελέχη του που συμμετέχουν να είναι "ενεργά και συνυπεύθυνα" των αποφάσεων της... δικομματικής κυβέρνησης!

Η συμμετοχή ή μη του ίδιου του κ. Βενιζέλου στην κυβέρνηση και με ποιο χαρτοφυλάκιο, πλην του τίτλου του αντιπροέδρου δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί και σίγουρα θα ανακοινωθεί τελευταία στιγμή αφού ο κ. Βενιζέλος έχει ζητήσει απόλυτη εχεμύθεια από τα στελέχη του.

Πολλά... όμως ακούγονται σε επίπεδο διαρροών μερικά από αυτά είναι:

Από πλευράς Νέας Δημοκρατίας:

Ο κ. Δημήτρη Αβραμόπουλος παραμένει στην κυβέρνηση, ο κ. Κ. Χατζηδάκης το ίδιο, όπως ο ... κ. Ν. Δένδιας, ο κ. Κ. Αρβανιτόπουλος, η κ. Όλγα Κεφαλογιάννη , ο κ. Δ. Σταμάτης. Μπαίνουν στην κυβέρνηση σύμφωνα με τις διαρροές ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης ο κ. Μ. Βορίδης, ο κ. Αδ. Γεωργιάδης, ο κ. Γ.Μιχελάκης.

Από πλευράς του ΠΑΣΟΚ:

Ο κ. Βενιζέλος από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ ψάχνει ακόμα για για υφυπουργό με αρμοδιότητα την ΕΡΤ μετα την άρνηση του Μόσιαλου  και στο κάδρο έχει μπει ακόμα και ο Καψής όπου το σκέφτεται... δεδομένοι θεωρούνται πλέον οι κ.κ. Μ. Χρυσοχοΐδη, Π. Κουκουλόπουλος, Φώφη Γεννηματά, Γ. Μανιάτης και Φ. Σαχινίδης.

Οσονούπω οι εξελίξεις...

Σας ευχαριστώ...


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου