Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

FW: ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Sunday, June 23, 2013 10:47 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ...

 

Στην κατάσχεση περισσότερων από 700.000 δόσεις παράνομων προιόντων ντόπινγκ προχώρησε η ισπανική αστυνομία, που παράλληλα συνέλαβε 84 άτομα μέλη του κυκλώματος.
Όπως ενημέρωσαν οι αρχές της χώρας ...
και το υπουργείο εσωτερικών της Ιβηρικής χερσονήσου τα παράνομα σκευάσματα εισήχθησαν από την Ελλάδα, την Κίνα και την Πορτογαλία.

«Οι αστυνομικοί εξάρθρωσαν δύο οργανώσεις που εισήγαγαν τα προϊόντα, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες στην υγεία», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση και προσθέτει ότι η αστυνομία κατάσχεσε αναβολικά στεροειδή, αυξητική ορμόνη και την ενισχυτική ουσία «ερυθροποιητίνη» (EPO), που προορίζονταν για γυμναστήρια και ιδιωτικές κατοικίες στη Βαλένθια, την Καταλονία, την Ανδαλουσία, τη Μαδρίτη, τη Χώρα των Βάσκων και την Αστουρία.

Στις αρχές του μήνα η κυβέρνηση της χώρας ψήφισε νέο νόμο κατά της φαρμακοδιέγερσης, με σκοπό την «ευθυγράμμιση» της Ισπανίας με τα διεθνή πρότυπα. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο νέος νόμος θα αυξήσει τις πιθανότητες της Μαδρίτης να πάρει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020.
Πηγή : naftemporiki.gr


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου