Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

FW: ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΡΙΤΗ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Sunday, June 23, 2013 10:19 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΡΙΤΗ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

 

 

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας

Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ

Αγαπητό Fimotro,

Ανασχηματισμός προ των πυλών.... σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς θα ανακοινώσει τον ανασχηματισμό και τα... 
ονόματα που θα απαρτίζουν την νέα κυβέρνηση την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος ενώ την... Τρίτη θα γίνει προσπάθεια για την... ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης!

Υπήρξαν κάποιες σκέψεις να αντικατασταθούν τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ και μετά το συνέδριο της ΝΔ να γίνει ανασχηματισμός αλλά κατέπεσαν αφού ο χρόνος πιέζει...

Τώρα από τα λίγα πράγματα που έχουν διαρρεύσει θα τηρηθεί το ποσοστό 2 προς 1, δηλαδή δύο στελέχη της Ν.Δ. για κάθε ένα του ΠΑΣΟΚ ποσοστό αρκετά μεγάλο για το ΠΑΣΟΚ αν κρίνουμε το ποσοστό που πήρε στις πρόσφατες εκλογές πράγμα που δείχνει ότι ο... Αντώνης Σαμαράς θέλει μια ισχυρή κυβέρνηση με τοΒενιζέλο και τα στελέχη του που συμμετέχουν να είναι "ενεργά και συνυπεύθυνα" των αποφάσεων της... δικομματικής κυβέρνησης!

Τώρα η συμμετοχή ή μη του ίδιου του κ. Βενιζέλου στην κυβέρνηση και με ποιο χαρτοφυλάκιο, πλην του τίτλου του αντιπροέδρου δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί και σίγουρα θα ανακοινωθεί τελευταία στιγμή αφού ο κ. Βενιζέλος έχει ζητήσει απόλυτη εχεμύθεια από τα στελέχη του.

Πολλά όμως ακούγονται σε επίπεδο διαρροών μερικά από αυτά είναι:

Από πλευράς Νέας Δημοκρατίας:

Ο κ. Δημήτρη Αβραμόπουλος παραμένει στην κυβέρνηση, ο κ. Κ. Χατζηδάκης το ίδιο, όπως ο ... κ. Ν. Δένδιας, ο κ. Κ. Αρβανιτόπουλος, η κ. Όλγα Κεφαλογιάννη , ο κ. Δ. Σταμάτης. Μπαίνουν στην κυβέρνηση σύμφωνα με τις διαρροές ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης ο κ. Μ. Βορίδης, ο κ. Αδ. Γεωργιάδης, ο κ. Γ.Μιχελάκης.

Από πλευράς του ΠΑΣΟΚ:

Ο κ. Βενιζέλος από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ προτείνει ή τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ή τον Μόσιαλο για υφυπουργό με αρμοδιότητα την ΕΡΤ τους κ.κ. Μ. Χρυσοχοΐδη, Π. Κουκουλόπουλου, Φώφης Γεννηματά, Γ. Μανιάτη και Φ. Σαχινίδη.

Οσονούπω οι εξελίξεις...


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου