Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

FW: ''OI ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ''...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Sunday, June 23, 2013 1:39 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ''OI ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ''...

 

Οι βίαιες διαδηλώσεις των τελευταίων εβδομάδων εξυπηρετούν τους εχθρούς της Τουρκίας, δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απευθυνόμενος σε χιλιάδες υποστηρικτές του στην Σαμψούντα...

«Ποιος κέρδισε από τις τρεις εβδομάδες των διαδηλώσεων; Οι εχθροί της Τουρκίας. Ποιος έχασε από τις διαδηλώσεις; Η τουρκική οικονομία, έστω και σε μικρό βαθμό, ο τουρισμός έχασε. Επισκίασαν και κηλίδωσαν την εικόνα της Τουρκίας και τη διεθνή της δύναμη», τόνισε ο Ερντογάν.
Ο τούρκος πρωθυπουργός καταφέρθηκε εκ νέου εναντίον αυτών που συμμετέχουν στις διαδηλώσεις τονίζοντας ότι δεν σέβονται το Ισλάμ.
«Ας μπουν στα τζαμιά με τα παπούτσια τους, ας πιούν αλκοόλ στα τζαμιά μας, ας σηκώσουν το χέρι τους στα κορίτσια μας που φορούν την μαντήλα. Μια προσευχή από εμάς είναι αρκετή για να εμποδίσει τα σχέδιά τους», τόνισε ο Ερντογάν.
Νέα επεισόδια στην Ταξίμ
Ειδικές δυνάμεις της τουρκικής αστυνομίας χρησιμοποίησαν υδραντλίες για να διαλύσουν χιλιάδες διαδηλωτές στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, μετέδωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ταξίμ για να εναποθέσουν γαρύφαλλα στη μνήμη των θυμάτων της βίαιης καταστολής των διαδηλώσεων από την αστυνομία.
Οι διαδηλωτές ζητούσαν την παραίτηση του Πρωθυπουργού και φώναζαν «αυτή δεν είναι παρά η αρχή, ο αγώνας συνεχίζεται».
Πηγή: ΑΜΠΕ


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου