Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013

FW: ''EIΜΑΙ ΑΘΩΟΣ''...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Tuesday, June 25, 2013 8:03 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ''EIΜΑΙ ΑΘΩΟΣ''...

 

Βαρύτατη χαρακτήρισε την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση του δικαστηρίου του Μιλάνου για συμμετοχή στην προαγωγή ανήλικης στην πορνεία και για κατάχρηση εξουσίας ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι...

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μεταξύ αλλων κάνει λόγο για κακή δικαιοσύνη, ενώ τονίζει πως είναι αθώος.
Αναλυτικά, ο Καβαλιέρε υπογραμμίζει:
«Ήμουν βέβαιος ότι η δικαστική απόφαση δεν θα ήταν αρνητική διότι δεν υπήρχαν ενοχοποιητικά στοιχεία. Αντιθέτως, όμως, εκδόθηκε μια βαρύτατη απόφαση με στόχο να αποκλεισθώ από την πολιτική ζωή. Δεν είναι μόνον μια σελίδα κακής δικαιοσύνης, είναι και μια προσβολή προς όλους τους Ιταλούς που με εμπιστεύθηκαν και στήριξαν την στράτευσή μου υπέρ της χώρας. Εγώ, όμως, για μια ακόμη φορά, εννοώ να αντισταθώ στον κατατρεγμό αυτό, διότι είμαι απολύτως αθώος και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να εγκαταλείψω την μάχη μου να μετατρέψω την Ιταλία σε μια πραγματικά ελεύθερη χώρα».
Το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα που συμμετέχει στην κυβέρνηση συνασπισμού του Ενρίκο Λέτα μαζί με την συμμαχία του Μάριο Μόντι και την κεντροδεξιά του Μπερλουσκόνι υπογραμμίζει, από την μεριά του ότι «οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να τυγχάνουν σεβασμού, όποιο και αν είναι το περιεχόμενό τους».
Ο Νίκι Βέντολα, επικεφαλής του κόμματος Αριστερά και Ελευθερία -το οποίο βρίσκεται στην αντιπολίτευση- ζητεί από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να παραιτηθεί, καθώς «αυτό θα συνέβαινε και σε όλες τις άλλες πολιτισμένες χώρες της Ευρώπης».
Ο βουλευτής του κινήματος Πέντε Αστέρων Αλεσάντρο Ντι Μπατίστα, τέλος, θεωρεί ότι «ο Μπερλουσκόνι πρέπει να μπει φυλακή» και ότι «όσο αυτό δεν συμβαίνει, η Ιταλία δεν μπορεί να θεωρείται μια ελεύθερη χώρα».


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου