Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

FW: ''Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΘΙΑ''...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Sunday, June 23, 2013 8:31 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ''Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΘΙΑ''...

 

Η κυβέρνηση πράγματι δοκιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες αλλά έμεινε όρθια και συνεχίζει με αποφασιστικότητα και πολύ καλύτερη συνεννόηση θέλω να ελπίζω, τονίζει ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής...
«Πρέπει να μάθουμε να συνεννοούμαστε. Έχουμε όμως επίγνωση του κινδύνου. Δεν θα την πατήσουμε. Θα συνεννοηθούμε εκεί που πρέπει και θα συνεννοηθούμε εγκαίρως», δηλώνει ο Πρωθυπουργός.
Στη συνέντευξή του ο Πρωθυπουργός δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του για τη στάση του κ. Κουβέλη σημειώνοντας: «Δεν ξέρω γιατί άλλαξε στάση. Δεν θέλω να διατυπώνω δημόσια υποθέσεις. Ξέρω όμως ότι είχε βρεθεί συμφωνία την Τετάρτη το βράδυ. Φυσικά με ενόχλησε η στάση του κ. Κουβέλη την Πέμπτη το βράδυ. Αλλά δεν αλλάζω την άποψή μου για το πρόσωπό του. Ούτε θα με ακούσετε ποτέ να μιλάω απαξιωτικά για τον ίδιο και το κόμμα του. Αυτό το θεωρώ μικρότητα και δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου».
Παράλληλα δηλώνει ανοικτά την εκτίμησή του για την στάση που τηρεί ο κ. Βενιζέλος τονίζοντας: «Και εγώ - όπως και ο κ. Βενιζέλος άλλωστε - θέλαμε και τη ΔΗΜΑΡ μέσα. Όχι στις παρυφές, όχι εντός, εκτός και επί τα αυτά. Όπως έχουν δείξει τα πράγματα ως τώρα, ο κ. Βενιζέλος είναι εταίρος πλήρους ευθύνης. Όχι κατά περίσταση. Και αυτό του το αναγνωρίζω 100%».
Επιπλέον ξεκαθαρίζει πως ο κ Βενιζέλος θα έχει σημαντικό ρόλο ενόψει του ανασχηματισμού.
Αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα, τον κατηγορεί ότι εύχεται η χώρα να αποτύχει και προσθέτει: «Αλλά δεν θα του κάνουμε το χατίρι. Με καληνύχτισε ο άνθρωπος (σ.σ. στην ομιλία στο Σύνταγμα), τον καληνυχτίζω και εγώ. Και του εύχομαι καλά ξεμπερδέματα με τις Συνιστώσες του».
Καταλήγοντας, σε ό,τι αφορά στην ΕΡΤ δηλώνει ότι το «μαύρο» δεν αποτελούσε κυβερνητική επιλογή αλλά «έγινε γιατί οι υπάλληλοι της ΕΡΤ κατέλαβαν το κτήριο και συνέχισαν να εκπέμπουν πειρατικά».
Πηγή: ΑΜΠΕ


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου