Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

FW: '' ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ''...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Monday, April 29, 2013 6:06 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: '' ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ''...

 

«Η κρυφή ατζέντα της κυβέρνησης για νέες απολύσεις, νέους φόρους, νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, αποκαλύφθηκε πλήρως στη συζήτηση για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου» υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα ανακοίνωσή του...
Σχολιάζοντας τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «πλήρη απαξίωση και υποβάθμιση του Κοινοβουλίου».
Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ «οι τροπολογίες Μανιτάκη για κατάργηση της προσωρινής προστασίας των εργαζομένων και Βρούτση για μείωση στις συντάξεις του ΟΑΕΕ, που αποσύρθηκαν μέχρι να επανέλθουν δριμύτερες, καθώς και η τροπολογία εμπνεύσεως Βενιζέλου για την απασχόληση των ανέργων συνιστούν το μνημονιακό καμβά όπου θα ξεδιπλωθεί το ταλέντο της κυβέρνησης τους επόμενους μήνες, ισοπεδώνοντας πλήρως τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του ελληνικού λαού».
Η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει ότι «τα μεροκάματα των 19 ευρώ και των 17 ευρώ για τους νέους εργαζόμενους, καθώς και η μείωση των εργοδοτικών εισφορών συνιστούν την πρόβα τζενεράλε των νέων αντιδραστικών σχεδίων διάλυσης κάθε ίχνους εργασιακών δικαιωμάτων και περαιτέρω μείωσης των μισθών».
«Πόσο θα συνεχίσει ο Πρωθυπουργός να κρύβεται από το ελληνικό Κοινοβούλιο, πανικοβλημένος και  αδύναμος να δικαιολογήσει στο ελάχιστο τις καταστροφικές επιπτώσεις του μνημονίου, που ο ίδιος διακήρυττε την επαναδιαπραγμάτευσή του;», διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνέχισης στον ίδιο καταστροφικό δρόμο των μνημονίων».


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου