Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

FW: TI ZHTA ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Monday, April 29, 2013 5:14 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: TI ZHTA ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

 

...ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...
Η ένταξη στο πολυνομοσχέδιο, που ψήφισε η Βουλή το βράδυ της Κυριακής, των τροπολογιών του ΠΑΣΟΚ για την ανάσχεση της ανεργίας, αλλά και για την τακτοποίηση της μισθολογικής εκκρεμότητας των επιτυχόντων στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 2010, σηματοδοτεί μία νέα σχέση της Ιπποκράτους με την κυβέρνηση...

Το ΠΑΣΟΚ δείχνει πλέον αποφασισμένο να κάνει αισθητή την διακριτική παρουσία του στη συγκυβέρνηση και μάλιστα να επιβάλλει προτάσεις πολιτικές σε μία σειρά από τομείς, με τρόπο που να αναδεικνύει τη δική του συμβολή στη διαμόρφωση της κυβερνητικής πολιτικής.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος και οι βουλευτές του δεν πρόκειται πλέον να περιοριστούν απλά στη διατύπωση και την υποβολή προτάσεων, αλλά θα πιέζουν για την υιοθέτησή τους, όπως χαρακτηριστικά συνέβη με τα θέματα της ανεργίας στο πολυνομοσχέδιο, καθώς αρχικά το οικονομικό επιτελείο απέρριψε τις τροπολογίες του ΠΑΣΟΚ, αλλά στη συνέχεια, η έντονη αντίδραση και η κριτική που ασκήθηκε προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, οδήγησε στην υπερψήφισή τους.

Παράλληλα η Ιπποκράτους θα συνεχίσει να πιέζει και για τον ανασχηματισμό, τον οποίο αναμένει το συντομότερο, ει δυνατόν και αμέσως μετά το Πάσχα. Ο κ. Βενιζέλος δεν είναι ικανοποιημένος από το ρυθμό ανταπόκρισης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο αίτημα για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, δεν προτίθεται όμως ακόμη να προκαλέσει κρίση για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν θα περιμένει όμως και πολύ, αφού εκτιμά ότι η κυβέρνηση με τη μέχρι τώρα δομή και λειτουργία, αλλά και με τα πρόσωπα, που την απαρτίζουν δεν έχει άλλες δυνατότητες και θεωρεί ότι οι αλλαγές πρέπει να είναι μεγάλες και να συντελεστούν το συντομότερο.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου