Σάββατο 27 Απριλίου 2013

FW: ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΠΑΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Saturday, April 27, 2013 2:08 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΠΑΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ...

 

Το μεσημέρι της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση των φραουλοπαραγωγών του νομού με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση. Το απόγευμα της Τρίτης ωστόσο, στο δημαρχείο ...
της Βάρδας, αναμένεται να πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στην οποία θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν την καλλιέργεια της φράουλας και θα αναζητηθούν λύσεις, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η φετινή καλλιέργεια, με την καλλιεργητική περίοδο να λήγει σε περίπου ένα μήνα!
Όπως γράφει το patrisnews στη σύσκεψη, θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι των δύο Ομάδων Παραγωγών και παραγωγοί από την ευρύτερη περιοχή, ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ο Πρέσβης του Μπαγκλαντές, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στην Ηλεία, το Αστυνομικό Τμήμα της Βάρδας και εκπρόσωποι των αλλοδαπών εργατών.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 7:30 το απόγευμα στο δημαρχείο της Βάρδας, με την «ατζέντα» να περιλαμβάνει ζητήματα όπως τα μεροκάματα και τις ημέρες των πληρωμών, την απασχόληση παράνομων εργατών (μέχρι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της νομιμοποίησής τους από το ελληνικό κράτος), τις ενέργειες που μπορούν να γίνουν από πλευράς δήμου κ.ά.

Πηγή: patrisnews.gr


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου