Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

FW: ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ OFF- ΣΚΑΦΟΥΣ...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Monday, April 29, 2013 1:08 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ OFF- ΣΚΑΦΟΥΣ...

 

...ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ...
«Αν ισχύει η υπόθεση off shore+σκαφος, τοτε κάποιος θα αλλάξει χωρα.. Πολιτική και φοροδιαφυγή και υπεράσπιση του φτωχου δεν πανε μαζι.. » έγραψε ο βουλευτής Εύβοιας Κώστας Μαρκόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter...

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Μαρκόπουλος αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2012 από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπολύοντας βέλη κατά του Πάνου Καμμένου για τον τρόπο λειτουργίας των οργάνων των ΑΝ.ΕΛ.

 

«Δεν είχαμε καμία δομημένη οργάνωση σαν κάποιοι να φοβούνται το μεγάλο και να επιλέγουν συνειδητά το μικρό. Δεν είχαμε σχέδιο, ούτε καν εβδομαδιαία ή μηνιαία πολιτική ατζέντα, σαν κάποιοι να επιζητούσαν την χαοτική άσκηση μικροπολιτικής. Δεν είχαμε οικονομικό μοντέλο με αρχή και τέλος παρά μόνο μία συνεχή αντίρρηση σε κάθε τι το νέο» είχε αναφέρει τότε, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του ο Κώστας Μαρκόπουλος.

 

Ο Πάνος Καμμένος, πάντως, με δήλωσή του κάνει λόγο για συκοφαντίες από τη ΝΔ, όσον αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση, και προειδοποιεί ότι «όσοι αναπαράγουν μετά τη διάψευση τη λάσπη, θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου