Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

FW: ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΚΙΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Thursday, August 30, 2012 11:37 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΚΙΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ

 

Η Κίνα ανησυχεί για την επιδείνωση της κρίσης στην ευρωζώνη, αλλά θα συνεχίσει να επενδύει στην Ευρωπαϊκή Ενωση, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Κίνας Γουέν Τζιαμπάο υποδεχόμενος στο Πεκίνο την καγκελάριο της...
Γερμανίας Αγγελα Μέρκελ. "Η ευρωπαϊκή κρίση χρέους συνέχισε πρόσφατα να επιδεινώνεται, προκαλώντας μεγάλες ανησυχίες στη διεθνή κοινότητα. Ειλικρινά, είμαι κι΄εγώ ανήσυχος", είπε ο κινέζος πρωθυπουργός.

"Υπάρχουν δύο κύριες ανησυχίες: κατ΄αρχάς αν η Ελλάδα θα εγκαταλείψει την ευρωζώνη. Και κατόπιν, αν η Ιταλία και η Ισπανία θα λάβουν ολοκληρωμένα μέτρα ανάκαμψης", τόνισε ο πρωθυπουργός της Κίνας.

Η καγκελάριος της Γερμανίας περιέγραψε λεπτομερώς στον κινέζο ομόλογό της τα μέτρα που η Ευρώπη σχεδιάζει να λάβει για να αντιμετωπίσει την κρίση, επιμένοντας στην ύπαρξη "πολιτικής βούλησης" για την αποκατάσταση της ισχύος του ευρώ.

"Ακούγοντάς την ενισχύθηκε η εμπιστοσύνη μου. Αλλά οφείλω να πω με κάθε ειλικρίνεια ότι η εφαρμογή αυτών των μέτρων δεν θα είναι ένα μακρύ ήρεμο ποτάμι", προειδοποίησε ο Γουέν Τζιαμπάο.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου