Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

FW: ΜΕ 100 ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΕΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ...

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Thursday, August 30, 2012 10:57 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΜΕ 100 ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΕΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ...

 

Τη δεύτερη επίσκεψή της μέσα σε έναν χρόνο πραγματοποιεί στην Κίνα η γερμανίδα καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ, συνοδευόμενη από τη μεγαλύτερη γερμανική αντιπροσωπεία που έχει επισκεφθεί ποτέ τη χώρα. Πέραν διμερών ζητημάτων, της...
οικονομικής συνεργασίας και της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη, επί τάπητος αναμένεται να τεθούν η κρίση στη Συρία και το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, που φέρνουν αντιμέτωπες Κίνα και Δύση.
Η καγκελάριος Μέρκελ έχει προγραμματίσει συνομιλίες με τον κινέζο πρωθυπουργό, Γουέν Ζιαμπάο, με την έναρξη της διήμερης επίσκεψής της, ενώ επτά γερμανοί υπουργοί θα έχουν συνομιλίες με αντίστοιχους κινέζους ομολόγους τους.
Κίνα και Γερμανία το διήμερο της παρουσίας της Μέρκελ στο Πεκίνο θα υπογράψουν οκτώ επίσημες συμφωνίες.
Η Μέρκελ αναμένεται να πιέσει την Κίνα να προσφέρει περισσότερη βοήθεια στην κρίση χρέους που μαστίζει την Ευρωζώνη, ενώ θα συζητηθούν τα θέματα της Συρίας, του Ιράν, της Βόρειας Κορέας, καθώς και άλλα διεθνή ζητήματα.

Η γερμανίδα καγκελάριος επισκέφθηκε και ένα εργοστάσιο της Airbus στην πόλη Τιαντζίν στη βόρεια Κίνα. Μεταξύ Γερμανίας και Κίνας υπογράφτηκε συμφωνία για 50 αεροσκάφη Airbus αξίας 3,5 δισ. δολαρίων.

Τη Μέρκελ συνοδεύουν περισσότεροι από 100 γερμανοί επιχειρηματίες.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου