Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

FW: ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ : ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 589

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Tuesday, August 13, 2013 11:08 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ : ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 589

 


Μέσα στην ημέρα θα αρχίσουν να ειδοποιούνται, σταδιακά, οι 589 υποψήφιοι που υπέβαλαν αίτηση απασχόλησης στον μεταβατικό τηλεοπτικό φορέα. Αν και ο νόμος δεν προβλέπει τη δημοσιοποίηση υποψηφίων και μορίων επειδή οι...
προσλήψεις γίνονται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, εν τούτοις η κυβέρνηση, ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, αναζητεί τρόπο για δημοσιοποίηση ώστε να μη δοθούν αφορμές για τυχόν αμφισβητήσεις περί διαφάνειας.
«Θα τηρηθεί απαρεγκλίτως ο κατάλογος κοινωνικών κριτηρίων όπως μας τον έδωσε η εταιρεία που επεξεργάστηκε τα στοιχεία», τόνισε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής, επισημαίνοντας ότι εξαιρέθηκαν της διαδικασίας αυστηρά 20 εξειδικευμένοι αθλητικοί ρεπόρτερ και τεχνικοί (της πρώην ΕΡΤ) για το Τσάμπιονς Λιγκ και ένας - απασχολείται εθελοντικά (άπαξ) - για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.
Η ενημέρωση των υποψηφίων που πρώτοι θα πιάσουν δουλειά με σύμβαση ορισμένου χρόνου στη Δημόσια Τηλεόραση θα γίνει ενδεχομένως και με προσωπικές (τηλεφωνικές) επαφές, ανέφεραν κύκλοι της κυβέρνησης, διευκρίνισαν ωστόσο ότι τη διαδικασία θα την ορίσει ο ειδικός εκκαθαριστής της πρώην ΕΡΤ και άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο τα ονόματα (με τα μόρια) να δοθούν και στον Τύπο. Η απορρόφησή τους θα γίνει σε βάθος περίπου δύο εβδομάδων, εκτιμούσαν οι ίδιοι κύκλοι.
Διευκρινίστηκε επίσης ότι το άνοιγμα ειδικού λογαριασμού στην Τράπεζα της Ελλάδος, εκτός προϋπολογισμού, με υπουργική απόφαση, μέσα από τον οποίο θα παρακολουθείται η διαχείριση των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού της ΕΡΤ και των θυγατρικών και θα πιστώνεται με ποσά του ανταποδοτικού τέλους - κατ' αντιστοιχίαν εκείνου της ΕΡΤ - υπέρ του νέου φορέα παροχής ραδιοτηλεοπτικής υπηρεσίας δεν αφορά τον μεταβατικό φορέα αλλά τη ΝΕΡΔΤ.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου