Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

FW: ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33 ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ!...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Sunday, August 18, 2013 1:52 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33 ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ!...

 

 

Γράφει ο "Καφετζής της Ευελπίδων"
Αγαπητό Fimotro,
Τα Αυγουστιάτικα μελτέμια που μας έχουν καταστρέψει φέτος τις διακοπές, δεν πιάνουν μία μπροστά στη θύελλα που επιφυλάσσουν οι δικαστές για το φθινόπωρο που έρχεται.
Στο κελί 33 που λέει και το...
γνωστό άσμα που σιγοσφυρίζει ο Λαυρεντιάδης στον Κορυδαλλό θα έχει σύντομα παρέα  για να συμπληρώσουν στην κομπανία του, πολλές "δεύτερες" και "τρίτες" φωνές. Οι δικαστές θέλουν να στείλουν παρέα του, στη μπουζού, μαθαίνω, πολλούς γνωστούς του. Άλλους φίλους και άλλους άσπονδους εχθρούς.
Την "Όπερα της Κλούβας" διευθύνει πρώτη απ' όλους η ανακρίτρια με την μαγική της μπαγκέτα. Προσπαθεί να βγάλει άκρη και να βάλει σε… τάξη τα φίδια - θα δείξει αν είναι αυτά τα Κεφαλονίτικα τα άκακα ή δηλητηριώδεις πύθωνες - που έχουν ζώσει τον Γ. Προβόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Τραπεζικών και Πιστωτικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος.
Είναι η δικαστικός που ερευνά την υπόθεση των ύποπτων δανείων ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ και αν ο Γ. Προβόπουλος και οι υπόλοιποι της ΤτΕ παραβίασαν την τραπεζική νομοθεσία, στην υπόθεση της Proton.
Δεν κάνει του κεφαλιού της και δεν τα βάζει με τον Προβόπουλο για την πλάκα της. Κινείται βάσει του πορίσματος που συνέταξε ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Γιώργος Καλούδης τον Ιούλιο, μετά από έγγραφη παραγγελία που είχε δώσει τον περασμένο Απρίλιο ο Οικονομικός Εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης. Η λογική είναι απλή: Λαυρεντιάδης, Ρέστης και λοιποί έδιναν τα δάνεια, εκείνοι που έπρεπε να τους ελέγχουν τι έκαναν τότε;

Αγαπητό Fimotro ένα σου λέω:
Αν οι δικαστές βάλουν μέσα τον Γ. Προβόπουλο και άλλους "παίκτες" του συστήματος αντίστοιχου βεληνεκούς, τότε τα τηλεοπτικά κανάλια δεν θα χρειάζονται ούτε Σκορδά με Λιάγκα, ούτε τούρκικα σήριαλ ούτε so you think you can dance για να βγάλουν χειμώνα! Τρεις κάμερες να στείλουν στον Κορυδαλλό και να κάνουν ένα νέο big brother με τον Λαυρεντιάδη και το νέο του παρεάκι και θα χτυπήσουν με την πρώτη 40αρια στην AGΒ. Λέτε τουλάχιστον τα σίδερα της φύλακης να τους φέρουν πιο κοντά και να τους κάνουν να φιλιώσουν. Κι όταν με το καλό βγουν - αν βγουν όσοι μπουν - να είναι οι πρώτοι φίλοι και να καπνίζουν όλοι μαζί τα κοχίμπας της ειρήνης;
Φιλικά...


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου