Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

FW: ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Friday, September 20, 2013 8:01 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ...

 

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας με αφορμή τη δολοφονία του 34χρονου  Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Τρία εικοσιτετράωρα...
μετά το τραγικό συμβάν οι αντιδράσεις έχουν διττό χαρακτήρα.
Από τη μία υπάρχουν οι νομοθετικές πρωτοβουλίες , τις οποίες έχει πάρει πάνω του ο Πρωθυπουργός με στόχο την αυστηροποίηση του νομοθετικού μας οπλοστασίου και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών. Ήδη ο κ. Σαμαράς έχει στα χέρια του φάκελο που του παρέδωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν.  Δένδιας με τις αξιόποινες πράξεις μελών της Χρυσής Αυγής παρελθόντων ετών.
Σε συνεργασία με το υπουργείο Δικαιοσύνης είναι θέμα χρόνου -λένε κυβερνητικοί παράγοντες- να υπάρξει σύντομα συγκεκριμένο πλαίσιο εντός του οποίου θα ενταχθούν όλες οι απαραίτητες αλλαγές. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το μόνο σίγουρο είναι ότι η Χρυσή Αυγή από εδώ και στο εξής θα αντιμετωπίζεται  ως εγκληματική οργάνωση. 
Την ίδια ώρα εντείνεται η πολιτική αντιπαράθεση με αιχμή τη θεωρία των δύο άκρων. Το θέμα αναζωπυρώθηκε  σήμερα τόσο από συνεργάτη του Πρωθυπουργού ο οποίος διέψευσε ότι υπάρχει έστω και η παραμικρή δυσαρέσκεια του Μαξίμου για τις δηλώσεις  Λαζαρίδη.
Άλλη διάσταση στο θέμα έδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος ο οποίος μίλησε για το αντιμνημονιακό τόξο (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή) οι ενέργειες του οποίου, πάντα κατά τον κ. Βενιζέλο , τροφοδοτούν την ένταση.
Στο μεταξύ και στο εσωτερικό της ΝΔ υπάρχουν αρκετά στελέχη που δεν συμφωνούν με την ταύτιση της Χρυσής Αυγής με τον ΣΥΡΙΖΑ.  Η δήλωση του Ευ. Αντώναρου ότι «όποιος ισχυρίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι συνταγματικά αποδεκτό κόμμα είναι επικίνδυνα ανιστόρητος και πολιτικά ανόητος» είναι ενδεικτική αυτών των αντιδράσεων. Μια μερίδα κυρίως παλαιών και καραμανλικών στελεχών της ΝΔ θεωρούν ακραία και πολωτική αυτή τη στρατηγική της έντασης.
Πηγή : naftemporiki.gr


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου