Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

FW: ''H XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΦΟΝΟΥΣ''...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Tuesday, September 24, 2013 11:54 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ''H XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΦΟΝΟΥΣ''...

 

Η Χρυσή Αυγή πρέπει να απαγορευθεί εάν αποδειχθεί ότι είναι υπαίτια για φόνους, για τους οποίους κατηγορείται, υποστήριξε ο συμπρόεδρος της Ομάδας των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ από τη Θεσσαλονίκη...

Όπως τόνισε, η κοινωνική βία και ο εξτρεμισμός δεν θα επιλυθούν με την απαγόρευση της Χρυσής Αυγής ωστόσο πρόσθεσε πως ένα κράτος δικαίου, μια δημοκρατία δεν μπορεί να αποδεχθεί την ύπαρξη ενός κόμματος, το οποίο σκοτώνει επικαλούμενο λόγους αντισημιτισμού και ρατσισμού. «Εάν αποδειχθεί αυτό, τότε η δημοκρατία θα βρίσκεται σε κίνδυνο», συμπλήρωσε.
Αναφερόμενος στις δηλώσεις του έλληνα πρωθυπουργού, σύμφωνα με τις οποίες «βρισκόμαστε στο τέλος της διαδρομής», ο Κον Μπεντίτ υπογράμμισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και θα πρέπει ο κ. Σαμαράς να πείσει για αυτό τη Γερμανία.
Σχολιάζοντας την εκλογική νίκη της Άγκελα Μέρκελ, είπε: «Δεν είμαι σε θέση να σας πω αυτή τη στιγμή εάν η γερμανική πολιτική θα αλλάξει. Όμως, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Θα πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε τη γερμανική κυβέρνηση και να έχουμε συνέχεια το μυαλό μας κολλημένο σε αυτή. Εμείς βρισκόμαστε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ο στόχος μας είναι να κινητοποιήσουμε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους ώστε να ασκηθεί πίεση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με σκοπό την προώθηση μιας ευρωπαϊκής πολιτικής, η οποία θα έχει θετικά αποτελέσματα για την Ελλάδα. Χωρίς να μας νοιάζει αν η κ. Μέρκελ ξύπνησε καλά, είναι ευδιάθετη σήμερα ή όχι».
Ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ μαζί με την συμπρόεδρο των Πράσινων, Ρεβέκκα Χαρμς, πραγματοποιούν περιοδεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, ενόψει των ευρωεκλογών του 2014.
Πηγή: ΑΜΠΕ


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου