Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

FW: ΕΠΑΦΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Friday, September 20, 2013 4:11 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΕΠΑΦΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ...

 

Σειρά επαφών για το Κυπριακό θα έχει τις επόμενες ημέρες στις ΗΠΑ ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος αναχώρησε την Πέμπτη για τη Νέα Υόρκη, με ενδιάμεσο...
σταθμό το Λονδίνο.
Ο Κύπριος πρόεδρος θα αναχωρήσει από τη βρετανική πρωτεύουσα για τη Νέα Υόρκη το Σάββατο. Εκεί θα προσφωνήσει τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και θα έχει μεταξύ άλλων συναντήσεις με τον γενικό γραμματέα του διεθνούς οργανισμού, Μπαν Κι Μουν, και τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ.
Ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται η συνάντησή του στις 27 του μηνός στην Ουάσιγκτον με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Τζον Μπάιντεν, μετά από πρόσκληση του δεύτερου.
Στις συναντήσεις του, ο κύπριος πρόεδρος θα αναπτύξει τις θέσεις του σε βασικά ζητήματα, εν όψει της επανάληψης τον Οκτώβριο των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.
Σύμφωνα με έγκυρη πηγή, ο κ. Αναστασιάδης αναμένεται να τονίσει ότι για να ξεκινήσουν και να έχουν νόημα οι διαπραγματεύσεις, θα πρέπει να γίνει άριστη προετοιμασία και στην πορεία όλα τα βασικά θέματα να συζητούνται παράλληλα.
Πηγή: ΑΜΠΕ


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου