Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

FW: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 4 - 1

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Tuesday, September 17, 2013 11:49 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 4 - 1

 

Βαριά ήττα με 4-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Παρί Σεν Ζερμέν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ...
Οι πρωταθλητές δέχθηκαν τρία τέρματα στο δεύτερο καταστροφικό ημίχρονο με ισάριθμες κεφαλιές από εκτελέσεις κόρνερ και έτσι πέταξαν στα...σκουπίδια την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο πρώτο μέρος.
Η ομάδα του Μίτσελ είχε δύο δοκάρια στο ξεκίνημα του αγώνα με τους Βάις (1) και Φουστέρ (15). Κόντρα στην ροή του αγώνα οι Γάλλοι άνοιξαν το σκορ στο 19 με τον Καβάνι μετά από θαυμάσια κάθετη πάσα του Ιμπραϊμοβιτς στον Μάξγουελ, ο οποίος έδωσε ουσιαστικά έτοιμο γκολ στον Ουρουγουανό επιθετικό.
Στην επανάληψη η Παρί Σεν Ζερμέν ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα, με τον ίδιο τρόπο. Ο Μότα στο 68 με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λαβέτσι έγραψε το 1-2 και ο ίδιος παίκτης με γκολ-καρμπόν στο 73 έκανε το 1-3. Στο 82 ο Ρομπέρτο απέκρουσε πέναλτι του Ιμπραϊμοβιτς, το οποίο κέρδισε ο Σουηδός επιθετικός σε ανατροπή του από τον Σάμαρη. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 86 ο Μαρκίνιος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λαβέτσι.
Πηγή : enikos.gr


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου