Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

FW: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Wednesday, May 22, 2013 11:44 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ...

 

Συναγερμό έχει προκαλέσει στη Βρετανική αστυνομία το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε περιοχή του νοτιοανατολικού Λονδίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες... που επικαλείται το BBC δύο άνδρες επιτέθηκαν με μαχαίρι κατά ενός νεαρού άνδρα τον οποίο τραυμάτισαν θανάσιμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του είναι στρατιώτης που υπηρετούσε στο Woolwich. Περιγράφεται ως περίπου 20χρονος, ο οποίος φορούσε μια μπλούζα με το λογότυπο Help for Heroes.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι δύο δράστες φώναζαν «ο Θεός είναι μεγάλος» ή «Αλάου Άκμπαρ». Συγκεκριμένα οι δύο δράστες, τόσο πριν, όσο και μετά την πράξη τους παρέμειναν στο σημείο, ζητούσαν μάλιστα από τους περαστικούς να τους φωτογραφήσουν (!), ενώ απευθυνόμενοι στους αποσβολωμένους διαβάτες φώναζαν: «Ορκιζόμαστε στον παντοδύναμο Αλλάχ ότι δεν θα σταματήσουμε ποτέ να σας πολεμάμε. Ο μόνος λόγος που το κάναμε αυτό είναι επειδή οι Μουσουλμάνοι πεθαίνουν κάθε μέρα. Αυτός ο Βρετανός στρατιώτης είναι “οδούς αντί οδόντος”. Ζητάμε συγνώμη από τις γυναίκες που χρειάστηκε να το δουν αυτό αλλά στις πατρίδες μας οι γυναίκες βλέπουν τα ίδια πράγματα. Δεν θα είστε ποτέ ασφαλείς. Απομακρύνετε την κυβέρνησή σας. Δεν ενδιαφέρονται για εσάς».

Πηγή : protothema.gr


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου