Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

FW: ''MAΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ''...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Wednesday, May 22, 2013 9:50 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ''MAΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ''...

 

...''ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ'', ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ...
Για τις δραματικές μειώσεις στους μισθούς, τις συντάξεις, και το «πάγωμα» των επιδομάτων στους τυφλούς συζήτησαν στη σημερινή τους συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας με τον Πρόεδρο του ΔΣ της Εθνικής...
Ομοσπονδίας Τυφλών Νικόλαο Γιαλλούρη.  Σύμφωνα με τον κ. Γιαλλούρη πρόκειται για επίπονα μέτρα που επιβαρύνουν την καθημερινότητα αυτών των ατόμων, χωρίς να λαμβάνεται κάποιο προστατευτικό μέτρο.

«Οι εργαζόμενοι  έχουν χάσει, από το 2010 που ξεκίνησαν οι περικοπές μέχρι σήμερα, όπως βεβαίως και οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες που εργάζονται, πάρα πολλά χρήματα από τα εισοδήματά τους και δυστυχώς, δεν υπήρξε καμία εξαίρεση για τους 150 ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αυτή τη βαρύτατη αναπηρία της τυφλότητας.

Και βεβαίως, οι συνταξιούχοι του ιδιωτικού τομέα με το τρίτο μνημόνιο έχουν υποστεί και αυτοί αυτές τις δραματικές μειώσεις στις συντάξεις τους, καθώς και για τους ελεύθερους επαγγελματίες δεν έχει ληφθεί απολύτως κανένα προστατευτικό μέτρο».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε πώς συμμερίζεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αναφέροντας χαρακτηριστικά:  «Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις, εφόσον υπάρχουν.  Χαίρομαι γιατί μιλάτε για τη μεγάλη κρίση που υπάρχει σε πολλά κοινωνικά στρώματα, αλλά εσείς είστε μια ιδιαίτερη κατηγορία, που πρέπει η κυβέρνηση να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπό της».


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου