Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

FW: ''H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ''...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Wednesday, May 22, 2013 5:39 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ''H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ''...

 

«Η Χρυσή  Αυγή φιλοδοξεί να αναδειχθεί στην αντίστοιχη Χεζμπολάχ του Λιβάνου, σαν δεύτερη κυβέρνηση προς όφελος των Ελλήνων πολιτών».
Τα παραπάνω ανέφερε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ...
Ηλίας Παναγιώταρος σε δηλώσεις του στην εκπομπή Dateline, η οποία μεταδίδεται σε όλη την Αυστραλία μέσω του δικτύου SBS και ήταν αφιερωμένη στη δράση του ακροδεξιού κόμματους στην χώρα μας.
Σύμφωνα με τον απεσταλμένο δημοσιογράφο Evan Williams η άνοδος της Χρυσής Αυγής, «ενός κόμματος το οποίο υποστηρίζει ανοιχτά τον αντισημιτισμό και το ρατσισμό και συνδέεται με βίαιες επιθέσεις εναντίον ατόμων που θεωρούνται μετανάστες, καταδεικνύει τις τραγικές συνέπειες του οικονομικού εξανδραποδισμού για έναν άλλοτε περήφανο λαό».
Και αφού αρχικά προβάλλονται  οι δράσεις της Χρυσής Αυγής, όπως η «δωρεάν διανομή τροφίμων αλλά μόνο με την επίδειξη ταυτότητας, η συνδρομή στους πολίτες που τους καλούν για αντιμετώπιση και μεσολάβηση σε θέματα ασφαλείας, η αιμοδοσία των μελών του κόμματος αλλά μόνο για όσους αποδεικνύουν ότι έχουν την ελληνική υπηκοότητα και οι επιδρομές στις υπαίθριες λαϊκές αγορές και στα νοσοκομεία, η εκπομπή φιλοξενεί δηλώσεις του κ. Παναγιώταρου.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου