Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

FW: ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Wednesday, January 23, 2013 6:44 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ...

 

Συνάντηση με τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζο είχε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετά το τέλος...
της συνάντησης, ανέφερε ότι «συζητήσαμε σε βάθος για την κατάσταση στον ΕΟΠΥΥ, που ενδιαφέρει κάθε Έλληνα, για το φάρμακο, για την κατάσταση στα νοσοκομεία και γενικότερα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και για όλο το πλέγμα των οργανισμών του Υπουργείου Υγείας».
«Αντιλαμβανόμαστε ότι αγωνία κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα είναι να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και σε πρωτοβάθμιο και σε νοσοκομειακό επίπεδο και ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν. Οι δυσκολίες είναι μεγάλες, γιατί έχει τεθεί σε εφαρμογή ένα νέο φιλόδοξο σύστημα το οποίο θα ανακουφίσει τα προβλήματα, εφόσον όλοι βοηθήσουμε να λειτουργήσει ολοκληρωμένα και σωστά», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι «είχαμε μια ουσιαστική, παραγωγική συνεργασία και ευχαριστώ τον κ. Πρόεδρο για τις πολλές χρήσιμες ιδέες με τις οποίες ενισχύει την κυβερνητική προσπάθεια, ιδιαίτερα στον τομέα της Υγείας».
«Στους επόμενους μήνες πρόκειται να υλοποιήσουμε το σχεδιασμό τον οποίο ήδη ετοιμάζουμε, στο πλαίσιο των δεσμεύσεων τις οποίες έχει αναλάβει η χώρα με γνώμονα την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, του επιστημονικού, του νοσηλευτικού, αλλά και του διοικητικού προσωπικού, προς τους οποίους εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την καθημερινή τους προσφορά, κάτω από συνθήκες οι οποίες δεν είναι οι καλύτερες δυνατές», υπογράμμισε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος.







Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς του enikos.gr και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

Tηλ. 6944 05 05 05 και 6944 06 06 06

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το enikos.gr:

e-mail: info@enikos.gr
Tηλ: 210 87 88 006-007-008
Fax: 210 87 88 200

Προβεβλημένοι Σύνδεσμοι

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο:

όνομα

[          ]

e-mail

[          ]

σχόλιο

 

*To όνομα είναι υποχρεωτικό πεδίο. Το e-mail δεν θα εμφανίζεται.
To σχόλιο σας θα εμφανιστεί στο site με μια μικρή καθυστέρηση

Σχόλια (0)


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου