Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

FW: ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Wednesday, January 23, 2013 4:03 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ...

 

Στην εσχάτη των ποινών, αυτή της ισόβιας κάθειρξης, καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων τον 23χρονο Αφγανό, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από κοινού με 23χρονο ομοεθνή του, δολοφόνησαν δια στραγγαλισμού... 
την 76χρονη Αικατερίνη Κόκκινου, μέσα στο σπίτι της στα Λιβάδια Μυλοποτάμου, το Νοέμβριο του 2011 προκειμένου να την ληστέψουν.
Στις 14 Νοεμβρίου 2011, η 76χρονη βρέθηκε νεκρή από συγγενείς της στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της και επιμελώς σκεπασμένη, ώστε να φαίνεται ότι κοιμάται.
Οι κατόπιν μαρτυριών πληροφορίες για εσπευσμένη αναχώρηση από το χωριό των δυο Αφγανών γειτόνων του θύματος, υποψίασαν τις τοπικές αστυνομικές αρχές που σε συνεργασία με άλλες αστυνομικές υπηρεσίες της υπόλοιπης Κρήτης κινητοποιήθηκαν άμεσα για τον εντοπισμό των δυο αλλοδαπών.
Δυο ημέρες αργότερα, άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου με συναδέλφους τους των Χανίων, κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν εκ των δυο να κινείται πεζός στην πόλη των Χανίων και να κατευθύνεται σε δωμάτιο που είχε νοικιάσει χρησιμοποιώντας χρήματα της ληστείας.
Συνελήφθη και όπως διαπιστώθηκε ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το νησί, αφού στην τσέπη του βρέθηκε το ακτοπλοϊκό εισιτήριο που θεωρούσε ότι θα του χαρίσει την ατιμωρησία του εγκλήματος και την ελευθερία του.
Να σημειωθεί ότι ο ομοεθνής συνεργός του δράστη στο έγκλημα, εξακολουθεί να καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου