Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

FW: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SANTA FRIDAY : ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Friday, January 25, 2013 10:01 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SANTA FRIDAY : ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ

 

Γράφει ο Insider
Στο Ράντσο Direct στην Nέα Υόρκη, που εκτείνεται ανάμεσα στους ποταμούς Hudston και East River ο Βεδουίνος Mut-Az, καθισμένος στην αναπαυτική του πολυθρόνα και ατενίζοντας την ακτή της...

Νέας Υερσέης αυτό το βροχερό πρωινό, εχει καταληφθεί από φιλοσοφική διάθεση :

 

"Μα να αγοράσουν όλη την περιοχή ανάμεσα στα δυό ποτάμια για μια χούφτα δολάρια; πως το κατάφεραν αυτοί οι άτιμοι Ολλανδοί; εμείς δηλαδή γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε μιά τέτοια έξυπνη κίνηση;"

 

Ανάμεσα στην πυκνή βλάστηση των βάλτων της Νέας Υερσέης διακρίνεται μιά πιρόγα. Οι τέσσερις επιβάτες κωπηλατούν με μανία. Καθώς πλησιάζει, ο Mut-Az διακρίνει τον ινδιάνο ιχνηλάτη, τους δύο κυνηγούς κεφαλών και τον av-o-cat που είχε στείλει εδώ και μιά βδομάδα στην αναζήτηση της γαλανομάτας με την φαρδιά περιφέρεια. Cercez la femme, όπως είχε σοφά προβλέψει ο Alexander Dumas

 

Το πλήρωμα της πιρόγας δένει βιαστικά και τον πλησιάζει: " ουτε ίχνος από την γαλανομάτα, αφέντη Mut-Az, λέει με κατεβασμένο το κεφάλι οav-o-cat. "Οι σταύλοι είναι καμμένοι, τα γελάδια ψόφια και ο δικαστής έχει εγκαταστήσει έναν βοηθό σερίφη για να βγάλει το ράντσο σε πληστηριασμό".

 

"Καλά πως την πατήσαμε έτσι;" αναρωτιέται ο Mut-Az. " εμφανίστηκαν οι κινέζοι από το Ράντσο Χονγκ Κονγκ  να μας πουλήσουν την παραγωγή του Ράντσου της Santa Friday όλα έμοιαζαν ρόδινα. Ειχαμε ήδη κλείσει μια καλή συμφωνία με το ALPHA Ράντσο, δώσαμε βέβαια500.000 δολάρια για την διαφήμιση των γελαδιών του στον Αl-Vlax, αλλά τέλος πάντων, ελπίζαμε ότι οι πωλήσεις θα ανέβαιναν. Μετά η γαλανομάτα μας έφερε τα γελάδια του MEGA Ράντσου. Τους εγγυηθήκαμε πωλήσεις 2.000.0000 δολάρια τον πρώτο χρόνο και τους πληρώσαμε κανονικά, ασχέτως αν τα γελάδια τους αποδείχτηκαν ψοφίμια- ούτε το ένα τρίτο δεν εισπράξαμε από πωλήσεις".

 

"Μετά η γαλανομάτα μαζί με τον Al-Vlax μας είπαν ότι η λύση είναι τα γελάδια της Santa Friday και ότι είχαν εξασφαλίσει την αποκλειστική διάθεση της παραγωγής. Παχιές αγελάδες, τροφαντές, μεγαλωμένες με μασάζ και μουσική από την ορχήστρα του Ράντσου της Santa Friday. Εντυπωσιαστήκαμε: Ράντσο με δική του ορχήστρα; αυτοί θα είναι πολύ σημαντικοί παραγωγοί".

 

"Οταν δε μας είπαν ότι τα γελάδια της Santa Friday τα ταίζουν σολωμό και φουά-γκρά, ε τότε πιά η συμφωνία έγινε μονόδρομος για μάς".

 

"Μιλήσαμε τότε και με την Er-Gaval, την διευθύντρια εξαγωγών του Ράντσου, και τον GeorgeAndrew-Z, οι οποίο μας εγγυήθηκαν ότι η παραγωγή τους θάρθει σε μας και ότι το Ράντσο του Κολοράντο θα αναγκαστεί να φυτέψει καλαμπόκι, τόση αναδουλειά θα πέσει εκεί. Και τότε ξαναδώσαμε στην γαλανομάτα και στον Al-Vlax μία σάκκα αλόγου με λεφτά για διαφήμιση των γελαδιών της Santa Friday, πριν καλά καλά παραλάβουμε το πρώτο φορτίο γελαδιών. Εμαθα δε ότι την πηγαν στην περιοχή της Santa Friday για να πληρώσουν την μεταφορά όλων μαζί των γελαδιών..."

 

"Και τώρα; ο Al-Vlax έχει εξαφανιστεί, η γαλανομάτα εχει εξαφανιστεί, το ράντσο της πτώχευσε, οι κινέζοι φύγαν για Xονγκ Κονγκ με το ιστιοπλοικό τους με τα λοξά πανιά, η Er-Gaval πήρε σύνταξη, τον GeorgeAnderew-Z τον κυνηγάει ο σερίφης της Santa Friday μαζί με δυό τρείς άλλους για μια υπόθεση με ταυρομαχίες Le-Champions".

 

"Θα τους φάω το σκαλπ", αναφώνησε έξαλλος ο Mut-Az. "To Ράντσο Direct δεν ανέχεται τέτοιες απάτες. Τουλάχιστον 1.000.000 δολάρια πρέπει να μας επιστρέψουν". 

 

Και γυρίζοντας στον av-o-cat με την αποφασιστικότητα του Ομάρ Σαρίφ στον Λώρενς της Αραβίας: 

 

"Βγάλε μιά επικύρηξη για το κεφάλι τους και πήγαινε στο Σερίφη και πές του να βγάλει απόσπασμα να τους κυνηγήσει. Και μόλις τους πιάσουμε, θα εκτελεστούν με συνοπτικές διαδικασίες. Κανείς δεν ξεφεύγει ζωντανός αφού κάνει απάτη σε βάρος του Ράντσου Direct!!!"

 

------------------------

 

Η συγκλονιστική συνέχεια: Γιατί ο Simos-Big-Boss καθάρισε τον Νικ Μεγκρίζλι; Που εξαφανίστηκε και ο Peter May; Γιατί ο Simos-Bossπιστεύει ότι η πανέμορφη ινδιάνα E-Bour που πήρε την θέση του Νικ Μεγκρίζλι θα καταφέρει να σαγηνεύσει τον Billie Oldie

Ολα αυτά και άλλα πολλά μόνο στα ημερολόγια της Santa Friday.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου