Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

FW: ΜΑΚΡΑ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Monday, November 26, 2012 9:21 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΜΑΚΡΑ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ...

 

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΔΝΤ, ΑΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ...
Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι στενοί του συνεργάτες και σύμφωνα με πληροφορίες όλοι προβλέπουν μακρά νύχτα και διαπιστώνουν μεγάλες δυσκολίες στη διαπραγμάτευση...

Και αυτό, γιατί το απόγευμα, στο κυβερνητικό επιτελείο έφτασαν κάποιες πληροφορίες ότι γίνονται προσπάθειες να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ του ΔΝΤ και τους Ευρωπαίους για το ελληνικό χρέος, δηλαδή ουσιαστικά για το θέμα της αφαίρεσης από το ελληνικό χρέος 40 δις ευρώ που ζητά το Ταμείο.
Με τις παραμέτρους που είχαν μελετήσει είχαν φτάσει να βλέπουν ότι φεύγουν από το ελληνικό χρέος 33 δις ευρώ και μένουν άλλα 7 δις ευρώ.
Φαίνεται όμως ότι αυτά τα 7 δις ευρώ είναι '' επτά βουνά των Άλπεων'' , όπως είπε χαρακτηριστικά στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου που έχει πληροφόρηση από τις Βρυξέλλες.
Είναι δηλαδή μεγάλη η δυσκολία να συμφωνήσει το ΔΝΤ με τους Ευρωπαίους και οι Ευρωπαίοι μεταξύ τους, και γι'αυτό τίποτα δεν αποκλείεται. Στο Μέγαρο Μαξίμου λένε ότι το ΔΝΤ τα θέλει όλα και τα θέλει  άμεσα. Θέλει δηλαδή όλες οι παράμετροι της λύσης που θα δίνουν τη δυνατότητα το ελληνικό χρέος να γίνει βιώσιμο το 2020 να εφαρμοστούν άμεσα , ως τις αρχές Δεκεμβρίου.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου