Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

FW: '' Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ''...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Thursday, November 29, 2012 11:01 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: '' Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ''...

 

''Η Ελλάδα δεν είναι μόνη σ' αυτή την προσπάθεια'', τονίζει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του, στο 14ο Ετήσιο Επενδυτικό Συνέδριο της Capital Link,με θέμα ''Οικοδομώντας μια νέα Ελλάδα'', που πραγματοποιήθηκε...
στη Νέα Υόρκη.
Ο Αντώνης Σαμαράς επεσήμανε ότι ο ελληνικός λαός έχει υποβληθεί σε ''οδυνηρές θυσίες'' και αναφέρθηκε στα ''σκληρά, αλλά αναγκαία μέτρα'', όπως είπε, που προώθησε η κυβέρνηση και ψήφισε η Βουλή.
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την αναγκαιότητα διαμόρφωσης του απαιτούμενου επιχειρηματικού περιβάλλοντος για προσέλκυση επενδύσεων και ανάπτυξης.Επίσης ανέφερε ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνη και ότι ''μπορούμε να υπολογίζουμε, όχι μόνο στους Ευρωπαίους εταίρους, αλλά σε συμμάχους και φίλους, όπως στην οικονομική και επιχειρηματική κοινότητα των ΗΠΑ'', επισημαίνοντας τον ''σημαντικό ρόλο '' των Ελληνοαμερικανών.
Για ''νέα ευκαιρία '' και ''νέες προοπτικές'' για την Ελλάδα και το λαό της έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης.
Στην ομιλία του έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στις διαρθρωτικές αλλαγές και στο νομοθετικό πλαίσιο για επενδύσεις, υπογραμμίζοντας τη διαδικασία ταχείας αδειοδότησης.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου