Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

FW: ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΤΡΟΪΚΑΣ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Thursday, November 22, 2012 9:49 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΤΡΟΪΚΑΣ

 

Σε συμφωνία με την τρόικα για το πακέτο βοήθειας, κατέληξε η κυπριακή κυβέρνηση. Σύμφωνα με πηγές από την Κύπρο η τελική συμφωνία επιτεύχθηκε προτού το κλιμάκιο της τρόικας αναχωρήσει για το Λονδίνο ενώ...
αναμένονται ανακοινώσεις από τη Λευκωσία.

Νωρίτερα ο Κύπριος πρόεδρος Δ. Χριστόφιας είχε δηλώσει: «Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην υπογραφή του Μνημονίου με την τρόικα, ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις και πάντοτε έχοντας υπόψη τις δύσκολες συνθήκες που διέρχεται ο τόπος μας», δήλωσε ο πρόεδρος Χριστόφιας, από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.
Στη δήλωσή του, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα στη Λευκωσία, ο Κύπριος πρόεδρος προσθέτει ότι στα ζητήματα που απομένουν, «τα οποία είναι πολύ περιορισμένα, είναι δυνατόν πολύ σύντομα να γεφυρωθούν οι διαφορές».
Με θετικό τρόπο, αντιμετώπισαν ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος του κόμματος στις προεδρικές Νίκος Αναστασιάδης και ο πρόεδρος της Βουλής και της ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, τη δήλωση του προέδρου Δ. Χριστόφια ότι η κυβέρνηση βρίσκεται πολύ κοντά στην υπογραφή μνημονίου με την τρόικα.
Ο Νίκος Ανστασιάδης τόνισε ότι για να συμβάλει στη διασφάλιση της προσπάθειας για συμφωνία με την τρόικα, θα αποφύγει την κριτική και την όποια αναφορά στις συνέπειες και στους κινδύνους, που ο τόπος αντιμετωπίζει.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου