Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

FW: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Wednesday, November 28, 2012 7:42 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!

 

Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος

Αγαπητό Fimotro,

δεν ξέρω ποιος ''μετρ'' της επικοινωνίας από αυτούς που έχει μαζέψει ο Σαμαράς στο Μαξίμου,σκέφτηκε και υλοποίησε το διαφημιστικό σποτ τού Πρωθυπουργού και επίσης δε θα μπω στη λογική να το... σχολιάσω, γιατί απλά ήταν άλλη μία μονότονη παράσταση του Καλαματιανού πολιτικού,αυτό που ξέρω είναι ότι το διαφημιστικό αυτό σποτ αποκάλυψε τις πραγματικές προθέσεις του Σαμαρά.

Εκτός του αυτονόητου γεγονότος,ότι την ώρα που υποτίθεται ότι ο Πρωθυπουργός αγωνιούσε και διαπραγματευόταν για το καλό μας,ταυτόχρονα κινηματογραφούσε πλάνα κι ετοίμαζε αυτό το σποτ (!!!) για να είναι έτοιμος επικοινωνιακά αμέσως μετά από μία πιθανή επιτυχία στο EUROGROUP, υπάρχει και το γεγονός ότι το σποτ αυτό αποτελεί μία ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ διαφήμιση του Σαμαρά, χωρίς ούτε μία (!!!) αναφορά στη ΝΔ .

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Πρωθυπουργός θεωρεί, πως τώρα που ''έσωσε'' τη χώρα μπορεί να ''σώσει'' και την καρέκλα του, αφήνοντας πίσω τη φθαρμένη ΝΔ και μπαίνοντας μπροστάρης ενός νέου πολιτικού σχήματος!!

Μην ξεχνάτε ότι μόνο και μόνο για να γίνει ο Σαμαράς Πρωθυπουργός, η χώρα μπήκε στην περιπέτεια των απανωτών εκλογικών αναμετρήσεων.Τώρα για να διατηρηθεί αυτός στην εξουσία,ενδεχομένως να μπει σε πολύ χειρότερες περιπέτειες!!

Υ.Γ. Δεν περιμένετε φαντάζομαι κάποιο από τα διαπλεκόμενα μέσα να σχολιάσει το γεγονός ότι,εν μέσω των πιο κρίσιμων στιγμών για τη χώρα, ο Πρωθυπουργός βρήκε χρόνο και κουράγιο,να γυρίσει το προσωπικό του βίντεο-κλιπ.

Ευχαριστώ...

 


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου