Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

FW: ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Wednesday, November 28, 2012 7:50 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ

 

 

Αναδιάρθρωση και στο Πυροσβεστικό Σώμα, προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, χαρακτηρίζοντας υπεραρκετό το προσωπικό που υπηρετεί σήμερα, κατά...
τη διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή παράδοσης - παραλαβής της αρχηγίας του Σώματος, στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στην Κηφισιά. 

«Βρισκόμαστε σε μια φάση αλλαγών και οι αλλαγές αυτές δεν μπορούν να μην περιλάβουν το Πυροσβεστικό Σώμα», δήλωσε ο υπουργός και τόνισε, ότι «αποτελεί πλάνη το ότι δεν έχουμε το απαραίτητο προσωπικό» και ότι «ο συνολικός αριθμός των υπηρετούντων στο Πυροσβεστικό Σώμα υπερβαίνει αρκετά τον απαραίτητο αριθμό». 


Ο Ν.Δένδιας είπε, ότι η αναδιάρθρωση «θα έχει συγκεκριμένες και σαφείς κατευθύνσεις, που θα επιτρέψουν την καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού», γιατί «δεν έχει σημασία ο αριθμός αλλά το σύστημα». Εξέφρασε την πεποίθηση ότι «με την εισήγηση του νέου Αρχηγού, αλλά και με τη συνολική παράδοση του Πυροσβεστικού Σώματος, θα πραγματοποιήσουμε την αναδιάρθρωση αυτή με τρόπο σαφή και επιτυχή». 


Σύμφωνα με πηγές του Πυροσβεστικού Σώματος, στη φάση αυτή δεν θα υπάρξει μείωση των οργανικών θέσεων. 


Εξαιτίας, όμως, των 4.000 περίπου συμβασιούχων πενταετούς θητείας, η σύμβαση των οποίων λήγει σε τέσσερα χρόνια, υπηρετούν συνολικά 70 άτομα παραπάνω από τις προβλεπόμενες οργανικές θέσεις, και πιθανότατα δεν θα αντικαθίστανται όλοι όσοι συνταξιοδοτούνται. 


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου