Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

FW: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΑΤΟΥ!!!

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Thursday, November 29, 2012 2:57 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΑΤΟΥ!!!

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ Ο Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

Προβληματισμός στο γραφείο του Προέδρου της ΔημοκρατίαςΘυμόσαστε τον πανμέγιστο υφυπουργό Ναυτιλίας των 48 ωρών κ. Βερνίκο με τις offshore  εταιρείες που έφυγε από το παράθυρο πριν καν κάτσει στην καρέκλα; Η οικογένεια "χτυπά" και...

πάλι στο πρόσωπο του αδελφού του, Νίκου. 

 Σε εκδήλωση που διοργανώνει το Διεθνές Επιμελητήριο Ελλάδας (ICC HELLAS) στο Ευγενίδειο ίδρυμα, ο Ν. Βερνίκος πρόεδρος του Διεθνούς Επιμελητηρίου Ελλάδας έχει προσκαλέσει και τον Κ. Παπούλια  Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

 

Ποια όμως η σκοπιμότητα πίσω από αυτή την πρόσκληση; Το ερχόμενο Σάββατο πραγματοποιούνται εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Διεθνούς Επιμελητηρίου Ελλάδας όπου ο κ. Ν. Βερνίκος είναι νυν Πρόεδρος και διεκδικεί την επανεκλογή του στο αντιπροσωπευτικό γραφείο .

 

Βέβαια όμως, μετά από τις αποκαλύψεις ότι ο κ. Ν. Βερνίκος εκτός από πρόεδρος του ICC HELLAS κατέχει και την θέση του επίτιμου πρόεδρου στην παγκόσμια οργάνωση του ´αδελφάτου´ (gay movement), ενός άτυπου, όπως ο ίδιος εξομολογείται οργάνου που σκοπό έχει να κατακλύσει την χώρα μας με παρελάσεις ομοφυλοφίλων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, καθώς και για την αύξηση των ´αδελφών´ επισκεπτών στην χώρα μας… 

 

Έχει βάλει σε σκέψεις το γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας αν θα πρέπει να παραβρεθεί στην συγκεκριμένη εκδήλωση μετά απο πρόσκληση από τον κ. Ν. Βερνίκο.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου