Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

FW: Ο ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΤΟΥ REAL FM...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Thursday, November 29, 2012 3:00 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: Ο ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΤΟΥ REAL FM...

 

 

Γράφει ο "Παρατηρητής"

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός REAL FM, κατάφερε τα τελευταία χρόνια να γίνει ο πρώτος ραδιοσταθμός της χώρας. Αυτό οφείλεται στην μεγάλη προσπάθεια του Νίκου Χατζηνικολάου και κυρίως στην...

αξιοπιστία όσων έχουν εκπομπή στον σταθμό. Η μοναδική παραφωνία στην ορχήστρα προέρχεται από τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Γιάννη Παπαδόπουλο ο οποίος ουκ ολίγες φορές δείχνει στον αέρα ότι δεν είναι ενημερωμένος για τα θέματα που παρουσιάζει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το δελτίο ειδήσεων της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου 2012, στο πρώτο τέταρτο του οποίου ο Γ. Παπαδόπουλος έδειξε σε δύο περιπτώσεις την ημιμάθειά του.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΩΤΗ: Σε συνομιλία του με τον οικονομικό συντάκτη του σταθμού για την επαναγοράτων ομολόγων ρώτησε ποιος θα τα αγοράσει. Φυσικά ο συντάκτης του είπε ότι θα τα ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, όπως είχαμε καταλάβει όλοι εκτός από τον παρουσιαστή.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ: Προλογίζοντας την ανταποκρίτρια του REAL στην Γερμανία, Φαίη Καραβίτη, ανέφερε την δήλωση που είχε κάνει ο Υπουργός Οικονομικών της Σουηδίας, λέγοντας με τον γνωστό παντογνώστικο στόμφο του, ότι η δήλωση αυτή έγινε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup και την αναχώρηση από αυτό του Σουηδού Υπουργού. Φυσικά η κα Καραβίτη τον διόρθωσε λέγοντας του ότι η Σουηδία δεν συμμετέχει στο ευρώ και στο EUROGROUP.

Ο παρουσιαστής το προσπέρασε ξεροβήχοντας και συνέχισε την «ενημέρωσή» μας.

Αν ο παρουσιαστής ενός κεντρικού δελτίου ειδήσεων δεν γνωρίζει αυτά τα βασικά, πως θα γνωρίζει τα σύνθετα και πως θα τον εμπιστευτούμε για να μάθουμε εμείς τι συμβαίνει.

Ο Ν. Χατζηνικολάου που έχει με επιτυχία επενδύσει στην αξιοπιστία έχει να πει ή να κάνει κάτι γι αυτό;


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου