Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

FW: Ο ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΙΟΥΡΙΑ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Thursday, November 08, 2012 4:09 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: Ο ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΙΟΥΡΙΑ

 

Γράφει η Γιώτα Δημητρακοπούλου
(από το : enimerosi24.gr)
Αυτός ο Στουρνάρας ο άτιμος, πού τον βρήκανε! Ιδέα δεν έχει το situation πώς λειτουργεί! Ό,τι και να καταθέσει ο τύπος, όλα αιφνιδίως τα κάνει! Πού τα έχει μάθει αυτά, στον κόσμο του! Πάντως από βουλή και κοινοβούλια...
δεν το κατέχει διόλου! Το σπορ! Τον πήρανε, τον τοποθετήσανε και ιδού τα αποτελέσματα!

Εγκληματικές διακρίσεις!  
Αφασία και τούτοι! Είτε χιονίσει, είτε με χαλάζι και βροχή… Μαρία Σπυράκη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος έξω στη Βουλή και στα ρεπορτάζια θα βρίσκονται! Και θα ανεμοδέρνονται! Εκτός από την Μαρία Σαράφογλου που δεν λέει να βγει από το στούντιο! Πριγκηπέσα! Καλέ στείλτε τη να καλύψει κάνα τυφώνα Σάντι! Να σαλέψει το μαλλάκι της!

Κουκουρούκου 
Πάντως το σκηνικό στο country μας, βελτιώνεται. Υπάρχει φως στο τούνελ. Το ‘πε η Βίκυ Παγιατάκη! Δεν μπορεί να μην ξέρει! Δεν θα έχουμε μία άτακτη χρεοκοπία, έλεγε και ξανάλεγε today το πρωί, ήταν άποψη της από παλιά καυχιόταν και εξακολουθεί να το πιστεύει! Και όλα αυτά τα μπουμπούναγε με το ντεκολτέ της χαράδρα!

Μαρμότα 
Κατά τα άλλα στο «Πρωινό mou»; Τα γνωστά. Μία από τα ίδια! Όπως η σκηνή που κάναμε watch με το ζεύγος να «πλακώνεται» με τη Σταμάτη, που τα έχωνε στη Μενεγάκη! Την Σκορδά να βλέπεις μόνο να εξεγείρεται υπέρ της presenter του Alpha! Α ρε Alter που σου χρειάζεται! Τότε που έκανες την τρίχα τριχιά και έβγαζες ολάκερη θεματολογία! Και τώρα, ποιότητα και διακριτικότητα με τον τόνο!

Back to high school  
Έχει την πλάκα του αν το προσεγγίσεις από τη χιουμοριστική του πλευρά, το πώς έχουν ξαμοληθεί όλοι οι τηλεπερσόνες πλέον προς αναζήτηση εργασίας! Νέας απασχόλησης, μιας και του ελληνικού television λίγα τα ψωμιά του! Και έτσι ακούς για Μπακοδήμου σχεδιάστρια μόδας, Κατερίνα Καινούργιου επίσης μπουμπουνάει κολεξιόν, άλλοι ανοίγουν μαγαζιά, οι υπόλοιποι σάιτ στο διαδίκτυο! ΣΕΠ! Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός λόγω κρίσης!


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου