Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

FW: XAMOΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Thursday, November 08, 2012 4:13 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: XAMOΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ...

 

Ρεπορτάζ : Γιάννης Αντύπας
(από το protothema.gr)
Χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος διέγραψε έξι βουλευτές, από τους 33 που είχε το ΠΑΣΟΚ στην παρούσα Βουλή. Σήμερα, ο Ανδρέας Λοβέρδος έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ζητώντας του να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Περίπου την ίδια ώρα που το...
protothema.gr αποκάλυπτε την κίνηση του πρώην υπουργού Υγείας, ο Μίμης Ανδρουλάκης στον Bήμα FM ανακοίνωνε την πρόθεσή του να ανεξαρτητοποιηθεί, ενώ ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μέσω twitter, άφηνε αιχμές κατά του Κώστα Σκανδαλίδη: «Συγχαρητήρια Κώστα μου. Πάντα ήσουν μ’ αυτούς που έπρεπε, γλίστραγες με ευκολία. Καλές ψηφοθηρίες, όπου κι αν βρεθείς!».

Σε αυτό το κλίμα, και με τη συζήτηση για την ψήφιση του προϋπολογισμού ενόψει, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δε δείχνει να βιάζεται να σηκώσει το «γάντι» που του πέταξε ο Ανδρέας Λοβέρδος. Αναμένει την έκβαση της ψηφοφορίας και τη συζήτηση με τον Αντώνη Σαμαρά για τον επικείμενο ανασχηματισμό.

Σε ό,τι αφορά στο αίτημα του Ανδρέα Λοβέρδου ο πρώην υπουργός θα λάβει επιστολή από τον γραμματέα της πράσινης Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γιάννη Μανιάτη. Σε αυτή θα εκφράζεται η ικανοποίηση της Ιπποκράτους που δείχνει ξανά ενδιαφέρον για το ΠΑΣΟΚ και θα καλείται να συμμετάσχει στις προσυνεδριακές διαδικασίες.

Απαντώντας στον κ. Λοβέρδο, ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης, αναφέρει σε επιστολή του: «Αγαπητέ Ανδρέα, χαιρόμαστε για την απόφασή σου να επανέλθεις στις συλλογικές διαδικασίες και δράσεις της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας». Διαβάστε περισσότερα 
εδώ


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου